سلام دخترا من مجردم نزدیکه ۲ ماه لکه بینی داشتم البته هی قطع میشد میومد.. رفتم دکتر سنو دادم گفت یه کیسته کوچیکه شماهم موقعی ک کیست داشتین لکه بینی داشتین؟🥲💔درمانش چیه؟
لکه بینی نمیدونم فکر نکنم من ۲ بار کیست داشتم که در عرض ۱ ماه مصرف قرص رفت الآنم نزدیک چندساله ندارم خداروشکر ( دو سه ماه پیش رفتم سونو )
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
سلام عزیزم من کیست داشتم لکه بینی داشتم گاهی هم مثل آتشفشان خونریزی داشتم 🤦🏼♀️ با دارو و ورزش و ر ...
به سلامتی عزیزم فارغ بشی ،میشه بگی چطوری باردار شدی منظورم بادارو یا طبیعی
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
من خودم بار اول که فهمیدم کیست دارم آنقدر زدم زیر گریه پیرمردی که سونو گرفت ازم داشت میگفت چیزی نیست که اصلا ۱ ماه دارو مصرف میکنی میره تازه حتی با این اندازش ممکنه خودشم بره
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍