2777
2789

سلام دخترا من مجردم نزدیکه ۲ ماه لکه بینی داشتم البته هی قطع میشد میومد.. رفتم دکتر سنو دادم گفت یه کیسته کوچیکه شماهم موقعی ک کیست داشتین لکه بینی داشتین؟🥲💔درمانش چیه؟

این کاربری تعلیق شده.

سلام عزیزم من کیست داشتم لکه بینی داشتم گاهی هم مثل آتشفشان خونریزی داشتم 🤦🏼‍♀️ با دارو و ورزش و رژیم بهتر شدم الآنم که باردارم

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

لکه بینی نمی‌دونم فکر نکنم من ۲ بار کیست داشتم که در عرض ۱ ماه مصرف قرص رفت الآنم نزدیک چندساله ندارم خداروشکر ( دو سه ماه پیش رفتم سونو )

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من کیست داشتم لکه بینی داشتم گاهی هم مثل آتشفشان خونریزی داشتم 🤦🏼‍♀️ با دارو و ورزش و ر ...

سلام گلم.

خداروشکر همیشه سلامت باشی‌.

این کاربری تعلیق شده.
سلام گلم. خداروشکر همیشه سلامت باشی‌.

فدات نگران نباش واسه اکثر خانوما پیش میاد کیست داشته باشن ، حتما برو دکتر دارو بده بهت

لکه بینی نمی‌دونم فکر نکنم من ۲ بار کیست داشتم که در عرض ۱ ماه مصرف قرص رفت الآنم نزدیک چندساله ندار ...

خداروشکر عزیزم همیشه سلامت باشی. 

این کاربری تعلیق شده.
سلام عزیزم من کیست داشتم لکه بینی داشتم گاهی هم مثل آتشفشان خونریزی داشتم 🤦🏼‍♀️ با دارو و ورزش و ر ...

به سلامتی عزیزم فارغ بشی ،میشه بگی چطوری باردار شدی منظورم بادارو یا طبیعی

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

لکه بینی نه چند ماه یکبار پریود میشدم واسه درمانشم معمولا ازین قرصای ضد بارداری میدن

منم چند ماه یه بارم ولی قبلن مشکلم یک چیز دیگه بود

جدیدن کیست دراوردم یه دونه کوچیک

این کاربری تعلیق شده.
گلم من پلی کیستیک بودم  پودر اینوفولیک ، قرص متفورمین و قرص دوفاستون می‌خوردم

منم همینم عزیزم 😓 اون پودر و قرص دوفاستون رو نداده بهم فقط متفورمین داده که یه دکتر دیگه میگه متفورمین تاثیر خاصی نداره 

✅️🦋👌🍀

به سلامتی عزیزم فارغ بشی ،میشه بگی چطوری باردار شدی منظورم بادارو یا طبیعی

سلامت باشی عزیزم

دارو مصرف میکردم گلم چون اصلا تخمک گذاریم نامنظم بود و گاهی دو ماه پریود نمیشدم

پودر اینوفولیک و متفورمین و دوفاستون خوردم ولی ورزش هم میکردم و شیرینی و شکلات نمیخوردم 

خداروشکر عزیزم همیشه سلامت باشی. 

همچنین عزیزم . شماهم نگران نباشید میخواستم بگم چیز خاصی نیست 

من خودم بار اول که فهمیدم کیست دارم آنقدر زدم زیر گریه پیرمردی که سونو گرفت ازم داشت می‌گفت چیزی نیست که اصلا ۱ ماه دارو مصرف می‌کنی می‌ره تازه حتی با این اندازش ممکنه خودشم بره

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

فدات نگران نباش واسه اکثر خانوما پیش میاد کیست داشته باشن ، حتما برو دکتر دارو بده بهت

راستش من قبلن هم پریودیم منظم نبود

ولی کیست نداشتم علتش نامشخص بود

یهو خوب شد پریودیم.

دوباره الان یهو لکه بینی گرفتم.

این دفعه رفتم گفتن کیست دراوردی

خیلی استرس داشتم😭💔تاپیکای قبلمو ببینی میبینی چ حالی بودم

ممنونم عزیزم💜

این کاربری تعلیق شده.