2777
2789

اصلا اعصابم هیچ چیو نمیکشه اخلاقمم خیلی بد شده بعضی وقتا میگم به طرف مقابلم هرچیییی از دهنم درمیاد بگم که کاری باهام نداشته باشه دوس دارم تنها باشم هیچ کس باهام کاری نداشته باشه 

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

دوس ندارم اینجوری باشم من زاقت اینو ندارم که یکی ازم ناراحت باشه حتی یه بچه

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه طرفم کمرم درد میکنه رفتم دکتر گفته هم دیسک گردن دارم هم دیسک کمر قوز میشینم نمیتونم اصلاح کنم نشستنمو اینکار هم تاثیر گذاشته رو اعصابم چون نمیتونم زیاد به کار ها برسم مادرمم مریضه نمیتونه زیاد کار خونه بکنه تقریبا کار های اوناهم بیشترش به عهده منه و کار های خونه خودمون میبینم نمیتونم زیاد کار کنم کار ها هم میمونه دیونه میشم 

اصلا نا شکری نمیکنم ها ولی اعصابم خیلی ضعیف شده

شاید نزدیک پریودیته پریودی و دوره پی ام اس بی تاثیر نیستا 

اخه چندماهه که اینجوریم فک نکنم دیگه در این حد تاثیر بزاره

بعضی وقتا میخوام خودمو کتک بزنم

اخه چندماهه که اینجوریم فک نکنم دیگه در این حد تاثیر بزاره بعضی وقتا میخوام خودمو کتک بزنم

خیلی بده مشکل عصاب.. منم چن وقته خیلی وسواس فکری میگیرم 😢

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
از یه طرفم کمرم درد میکنه رفتم دکتر گفته هم دیسک گردن دارم هم دیسک کمر قوز میشینم نمیتونم اصلاح کنم ...

آره تمام اینا بی تاثیر نیست رو حال روحی آدم سعی کن بیخیال باشی مشکل عصاب همه چیزو نابود میکنه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
خیلی بده مشکل عصاب.. منم چن وقته خیلی وسواس فکری میگیرم 😢

اره سخته