2789
عنوان

توجه !! توجه !!

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 38 پست
واقعا داعش برعهده گرفته؟؟ این داعشم منتظره یه اتفاق هیجانی بیفته برعهده بگیره قمپوز درکنه   &n ...

نبابا شوخیه ..ب عهده بگیره ک امپراطور خودزنی میشه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂تاپیک داعش ب بارداری تبدیل شد

راحت باشید😂فک کنید من نیستم

بپرس با من😂😂😂

ببین من از دیروزه یکی از دندونام خیلی درد میکنه امروز البته خوبم 

دیروز رفتم دکتر گفت از پزشکت نامه بیار برات عصب کشی میکنم 

5 روز دیگه میرم تو ماه هفت حالا نمیدونم برم یا نرم میترسم برم دور از جون واسه بچم اتفاقی بیوفته یا اینکه نرم عفونت کنه و دردش امونمو ببره حالا تو اطلاعی نداری چی کار کنم 

😂😂😂تاپیک داعش ب بارداری تبدیل شد راحت باشید😂فک کنید من نیستم

این تاپیک داعشی که تو زدی از راسوی تو امضات هم خنده دار تر بود برا همین کسی جدیش نگرفت

اگه میخوای مشتری جذب کنی تاپیک بزن شوورم الان زنگ زد گفت داعش پاسگاه آریاشهر رو ترکونده 12 تا شهید هم دادیم😂😂😂😂

.Pain🔥you made me a believer

این تاپیک داعشی که تو زدی از راسوی تو امضات هم خنده دار تر بود برا همین کسی جدیش نگرفت اگه میخوای م ...

😂😂 من تو کار مشتری جم کردن نیستم قصدمم همون خنده دار بودنش بود ..چون خودم خوندم خیلی خندیدم😂