2777
2789

تصمیم دارم که یک ماشین ظرف شویی بخرم 

اول بگین خوبه بخرم یا نه ؟ (چون شنیدم که رنگ ظروف را می بره مخصوصاً اگه طلایی داشته باشه . )

دوم بگین رومیزی بخرم یا بزرگ تر  ؟

چه مارکی بگیرم ؟

دست دوم تهیه کنم یا نو ؟

البته زیادم نمی خوام هزینه کنم .. .

پیشاپیش از نظرات پر مهرتون تشکر می کنم .

من خودم ندارم ولی تا جاییکه میدونم رنگ ظروفی رو میبره که مخصوص ماشین ظرفشویی نیست. خیلی کاربرد داره مخصوصا اگه بچه داشته باشین یا پررفت و آمد. رومیزی به درد نمیخوره به نظر من

من یکم تحقیق کردم ال جی و بوش رو تعریف میکردن

❤زندگی 

به نظر من اگه میخری بزرگترشو بخر

این رومیزیا به پولش نمی ارزه.اگه زندگی پر رفت و امدی دارین و همش مهمون دارین بخر..من خودم دارم ولی سالی  چند بار نهایتا استفاده میکنم چون رفت و امد زیادی نداریم معمولا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ ماهه ازدواج کردم. ماشین ظرفشوییم ۱۴ نفرهLG هست .۲ و ۶۵۰ خریدم... خیلی خوبه مخصوصا تو مهمونیا...

فقط پشت قابلمه چدنامو رنگشو برد.وگرنه خیلی خوبه مخصوصا فامیل شوهر ک میانو دستم ب چیزی نمیزنن😆😆

خدایا راضی ام ب رضای تو....

سلام عزیزم من ظرفشویی رومیزی بوش دارم خیلی راضیم در برابر ظرفشویی الجی که مادرم داره بوش خیلی خیلی بهتر تو شستشو اگه جا داری بزرگشو بخر ولی من جا نداشتم رومیزی خریدم برایه مصرف روزانم خیلی خوبه مهمونم دارم دو سه سری روشنش میکنم 

خدا گفتی نا امید نباش .منم رویه حرفت حساب کردم .میدونم سر قولت هستی😊
من ۴ ماهه ازدواج کردم. ماشین ظرفشوییم ۱۴ نفرهLG هست .۲ و ۶۵۰ خریدم... خیلی خوبه مخصوصا تو مهمونیا... ...

۱۴ نفره رومیزیه یابزرگ؟

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭

سلام خیلی خوبه و اگه از قرص یا ژل خوب برای شست و شو استفاده کنین رنگ ضروف رو نمیبره اصلا فقط لیوان های از جنس معمولی مثل بلور و کریستال با کیفیت پایین بعد از مثلا ۲۰ دفعه شسته شدن در ماشین لازم هیت برای چند دقیقه تو وایتکس بمونن. ولی کلا خیلی خوبه .ماشین ظرف شویی رو میزی خوبی که داره اینه که لازم نیست خم بشین و ظرف بجینین و برای کسایی که کمردرد دارن خیلی خوبه اما از یه طرف هم معمولا ماشین ظرف شویی میخریم که موقع مهمانی راحت باشیم و ظرف بشوره پس ماشین بزرگ بهتره چون قابلمه ها هم‌میشه توش شسته بشه. دست دوم اصلا نخرین چون ماشین ظرف شویی مثل مبل نیست که آدم بخواد عوض کنه تنوع بشه حتی کسب هم که خونه جدید میره ماشین عوض نمیکنه واسه آشپزخونه جدید چون اندازه هاش یکیه. امکان داره اگه دست ۲ بگیرین یه ایرادی داشته باشه.

ما مارک بوش داریم و خیلی راضی هستیم اما اگه قیمتش براتون زیاده سامسونگ هم خیلی خوبه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

راستش کلا به نظر من محصولات بوش و سامسونگ از ال جی خیلی بهترن مخصوصا خدمات پس از فروششون.‌ال جی تعمیرکاراش تا میان یه جا رو درست کنن جای دیگرو خراب میکنن

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
سلام خیلی خوبه و اگه از قرص یا ژل خوب برای شست و شو استفاده کنین رنگ ضروف رو نمیبره اصلا فقط لیوان ه ...

ظروف ببخشید

معمولاً در طول ماه چه قدر مواد شوینده برای ماشین ظرف شویی هزینه می کنید ؟ 

قرص مصرف می کنید یا پودر یا مایع ؟ 

چه مارکی می خرید ؟ 

خیلی گرونه بچه ها ؟ ورشکست نشم .. شوشو پشیمون بشه ..   

من یه‌پک قرص فینیش ۴۸ تایی ۴۰ تومن فک کنم بود خریدم. ماهی ۳ یا ۴ بار روشن کنم یه قرص میندازم.نمکشم ۱ کیلویی نزدیک ۲۰ تومن بود.قرصشو یه دونه میندازم ببین با ۴۸ تا چندبار استفاده میشه کرد.

بعد پودرم دارم ولی نریختم... 

من ۷ تا محصولم ال جی بود. ظهر زنگ زدیم بعدظهر همه رو اومد نصب کرد و آموزش داد و گفت فیلم بگیرم از توضیحاتش... تا الان شکر خدا خوب کار کرده

خدایا راضی ام ب رضای تو....
معمولاً در طول ماه چه قدر مواد شوینده برای ماشین ظرف شویی هزینه می کنید ؟  قرص مصرف می کنید یا ...

ببینین جواب این سوال بستگی داره به اینکه کجا بشینین و به سختی آب منطقه ربط داره. من قیطریه هستم و سختی آبش بالاست و مارک finish استفاده میکنیم. وقتی مهمان ندارین ژل بریزین به میزانی که لازمه چون برای ظرف کم قرص به صرفه نیست اما وقتی ظرف زیاده قرص خوبه. برای نمک و بوگبر هم‌مارک claro خیلی خوبه