2777
2789

خدایی قشنگ ترینش بگید

و بگید کی گفته بهتون

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم همیشه میگ تو بهترین مامان دنیایی

شوهرمم هرچی میشه میگه خودت برام درستش میکنی دیگه؟ 

شاید حرف عاشقانه ای نباشه اما برای من خیلی قشنگه ک بهم اطمینان و اعتماد داره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

به مامانم میگفتم آدمارو درک نمیکنم و تا میخوام صمیمی بشم یهو ازشون سر یه رفتارشون نمیتونم‌باهاشون کنار بیام

و نمیتونم ارتباط بگیرم‌باهاشون با عقایدشون دلم میخواد خفشون کنم

مامانم برگشت گفت: اگه بخوای اینطوری فکر کنی باید همه ادمای جهانو بکشی

تو نمیتونی اینکارو کنی

ولی میتونی با اینکه ادما اینطورین کنار بیای.

اگر نتیجه نهایی همه چیز رو میدونستیم فایده ای در این همه جنجال نمیدیدیم

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

استادم جلسه آخر، آخرین ترمی که میرفتم دانشگاه بهم گفت فلانی قدر خودتو بدونا، تو خیلی حیفی حواست به خودت باشه ها

هر موقع تو مسیر رسیدن به هدفم کم میاوردم یاد این حرفش میوفتادم و دوباره انگیزه میگرفتم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
همسرم که همیشه میگه تو ماه منی🥲🥺❤️ و قبل اینکه برم سر کار میگه مواظب باش چون جون من هستی

بمونید واسه هم

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
پسرم همیشه میگ تو بهترین مامان دنیایی شوهرمم هرچی میشه میگه خودت برام درستش میکنی دیگه؟  شاید ...

درک می کنم ای حستو خیلی قشنگه 

به مامانم میگفتم آدمارو درک نمیکنم و تا میخوام صمیمی بشم یهو ازشون سر یه رفتارشون نمیتونم‌باهاشون کن ...

چقدر عاقله مامانت