2777
2789
عنوان

اومدم درد دل کنم. خسته م از دنیا

125 بازدید | 11 پست

زندگی واقعا برام کلافه کننده ست. هی بدو بدو کن و رنج بکش که بتونی به بدو بدو ها و رنج کشیدن های بعدی ادامه بدی. 

نه میشه انصراف داد از زندگی . نه از کار و زحمت.  نه انگیزه و دلخوشی ای هست.

واقعا دلم میخواد در یک لحظه محو و نیست و نابود و تمام بشم و از حس کردن باقی رنج هایی که در انتظارمن معاف.

منم😭دیگه ناییی نمونده

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من از خدامه شاغل باشم که دستم تو جیب خودم باشه منت اینو اونو نکشم

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو
امیدوارم اوضاعت مثل من نشه. من دکترم شدم مثلا. ولی خیری ازش ندیدم

پزشکی؟چند سالتونه؟چرا ناراحتی حالا؟

به امید خدا،خانم دکتر آینده هستم  تویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان

خانمای عزیز شرایط همه بده -همه ماها مشکلات داریم یکیش مث من تو عقد روبه رو شدم با تهمت و فهش های رکیک از خانواده همسرم و فتنه بقیه و اذیت پدرم شوهرم ازم استفادشو کرد بعد چندماه از من جلو همه خانوادش به دروغ بد گفت و الان 4ماهه ولم کرد و رفت هرروزم پروفایلای ناجور میزاره عکس ازم میگرفت و میفرستاد واسه باباش و صدامو ضبط میکرد با اینکه من با خانوادش خوب بودم از سر حسادت منو له کرد زیر پاش -کل فامیل هم میگن طلاق بگیر ولی من بخاطر حرف خدا نمیرم جلو و صبر کردم

نشدم آدم سابق ، ولی بزرگ شدم  خوشحالم دیگه آدم سابق نیستم   کاشکی گذشتمو درست عمل میکردم  کاشکی دوست و دشمن و میشناختم انقدر قلب دوستامو نمیشکستم  زندگیمو پای تجربه بدست آوردم دادم،خیلی دیر فهمیدم همه چیو

خیلی بده شوهر داشته باشیو روزارو با حسرت اینکه کسی نیست محبت کنه بهت بگذرونی-

سلام من از خدامه شاغل باشم که دستم تو جیب خودم باشه منت اینو اونو نکشم

تنها نکته مثبتش شاید همینه شاغل بودن. که اونم بسته به درامد فرق میکنه. الان درامد من و شوهرم با هم قد این نیست که خودمون خونه بخریم. پدر مادر من خونه دادن نشستیم. حس خوبی نیست. اونقدی نیست که ماشین بخریم. غیر از اون سر کار هزار حرف میشنوه ادم و هزار اعصاب خوردی داره، آخر روز هم له و لورده برمیگردی به خونه ای که نه غذایی آماده ست نه تمیز شده و نه جون داری ورزش کنی، خرید کنی، تفریح کنی یا به خودت برسی. 

و نه درامدت اونقدی هست که بگی بعد یه مدت که جمع کردم ، به همه این کارا میرسم. همه اینها هم بعد از سال ها درس و بدبختی کشیدن.

فقط بله پول داری خوراکی بخری یا لباسی خواستی بخری یا یه دکتر بخوای بری پول داشته باشی. در حد همین امور روزمره بله دستت تو جیب خودته. ولی جسم و روح و روان داغون