2777
2789
عنوان

شوهرتون در روز چقدر کنارتونه؟.....

323 بازدید | 38 پست

سلام همسر من بخاطر مشغله کاریش ظهر خیلی دیر میاد خونه نیم ساعتی ناهار میخوره بعدش یه ساعت میخوابه بعد میره سرکارش تا آخر شب ۱۰ و نیم یازده بعدش باز داستان همینه شام و خواب صبح هم زود میره ....خسته شدم از این اوضاع احساس تنهایی میکنم....

ینی همه اونایی که شغل آزاد دارن این مدلی برای خانوادشون وقت میزارن؟؟؟🥹😓

جمعه ها چی؟؟ بازم نیست

شوهرمن شغلش طوریه 24ساعت سرکار 24ساعت خونه اونروزیم ک خونست تالنگ ظهرخوابه شبم زود میخوابه یا هم میره بیرون خستم کرده امروز دوباره رفت بیرون دنبال کارای دوستش

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمعه ها چی؟؟ بازم نیست شوهرمن شغلش طوریه 24ساعت سرکار 24ساعت خونه اونروزیم ک خونست تالنگ ظهرخوابه ش ...

جمعه هاش هم مال دوستاشه صبح میره کوه تا ظهر بعد سه و نیم میاد ناهار خواب....فقط عصرش یه ساعت ونیم بچه رو میبره پارک بعدش باز میره سر کارش

عزیزم حق داری ناراحت باشی ولی قدرشو بدون .این یعنی غیرت داره و شما و بچها و ایندتون براش مهمه ...ناشکری هم نکن که خیلی خیلی بده...منم چندسال همش پیش همه گله کردم دوسال شوهرم بیکارشد و غیر بی پولی و عذاب هیچی نبود ....حالا میفهمم چقدر سخته مرد بودن ....

شما سر خودتو گرم کن و سعی کن زیاد وابسته نباشی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم چاره ای نیست باید تحمل کرد ولی جمعه حداقل یکمی میتونن جبران کنن

اصن احساس میکنم هیچی از زندگی متاهلی نفهمیدم جمعه ها فقط یک و نیم ساعت میریم بیرون تمامش همینه