2777
2789

خودت رو تحت هیچ شرایطی فراموش نکن چون بابت این قضیه کسی ازت تشکر نمی کنه اما حسرت های چند ساله روی دلت می مونه ...

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولویت اول زندگیت خودت و همسرت باشید.

تو هر زندگی چالش هست در هنگام هر چالشی همون لحظه جواب نده و تصمیم نگیر. هر تصمیمی میگیری به اثرش روی رابطه تون فکر کن.

برای خودت پس انداز کن.

حتی اگر شاغلی از همسرت خرجی و پول بگیر که بدونه در برابرت وظایفی داره .

خیلی ادای آدمهای قوی را در نیار و در کارها از همسرت کمک بگیر. همیشه طرف همسرت باش.

هیچ حرفی چه خوب ، چه بد از خانوادت جلوی همسرت و خانوادش نگو.

کلا اشتباهات منو تکرار نکن.

یه چیز خیییییییلی مهم ممکنه بعضی چیزا تو عروسیت مطابق برنامه و سلیقه‌ی تو نباشه.. حرص نخور

واقعا نمیتونم

سر کوچیک ترین چیزا حرص میخورم و بهم میریزم🥲

کاربری برای دونفره.
درسته اینم 

بگذریم 

خوشبخت بشی قشنگم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

الهی خوشبخت بشی

احترام خیلی مهمه بین خودت و همسرت

الویت در زندگی برای شما همسرته  و برای همسرت شما

تصمیمات مهم زندگی رو اگر مشورت هم میگیرید در نهایت خود شما دو نفر باید تصمیم قاطع رو بگیرید

هیچوقت برای اینکه احترام خانواده همسر رو جلب کنی خودت رو کوچیک نکن و زیاده از حد انرژی نزار

نزار هیچکس نه خانواده خودت نه دوستت نه خانواده همسرت از بحث و بگو مگوی شما باخبر بشن

زیادی با فامیل و خانواده همسر صمیمی نشو  ولی احترامشون رو نگه دار و در جمعشون چشم و زبان و گوش و شکمت رو حفظ کن که واقعا به نفعته

واقعا نمیتونم سر کوچیک ترین چیزا حرص میخورم و بهم میریزم🥲

منم همینجوری هستم متاسفانه و الان به شدت حسرت میخورم که چرا از روز عروسیم هیچی جز حرص خوردن یادم نیست 

فقط سعی کن لذت ببری، اگه غیر این باشه یه عمر حسرت میخوری

سعی کن همون لحظات زیبا برات مهم باشه 

به همسرت هم همینا رو بگو

بگو قرار نیس همه چیز مطابق برنامه و سلیقه‌ی تو تا آخر پیش بره

بگو یه امشب شبِ عشقه همین امشبو داریم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
الهی خوشبخت بشی احترام خیلی مهمه بین خودت و همسرت الویت در زندگی برای شما همسرته  و برای همسر ...

ممنونم عزیزم بخاطر توصیه هاتون❤

کاربری برای دونفره.
منم همینجوری هستم متاسفانه و الان به شدت حسرت میخورم که چرا از روز عروسیم هیچی جز حرص خوردن یادم نیس ...

چرا قصه ی دردو😁😁واسه فردا نزاریمم

کاربری برای دونفره.

شب عروسیته هرکار ک باعث میشه تا ابد ب یادش بیفتی و لبخند بشینه رو لبت و انجام بده مهم اینه اول ب خودتو همسرت خوش بگذره، این همه هزینه کردی باید لذت ببری و برات شب ماندگاری بشه ، خوشبخت بشی بانو♥️😍

خدایا شکرت♥️