2777
2789
عنوان

تو بارداری معاینه شدین؟

136 بازدید | 10 پست

هفته ۲۸ ام تاپیک قبلی گفتم شکمم یه ذره سفت وشل میشه گفتن برو ان اس تی بگیر رفتم بیمارستان به زور معاینه ام کردن با دست خدا شاهده انقده جیغ زدم که نگو 

خطرناکه؟انقده استرس گرفتم ک نگو 

دعا کنید با کلی دعا به اینجا رسیدم😭

چرا بزور ؟ باید میرفتی متخصص زنان حتما به اجبار اینکارو انجام دادن ؟!

اره هرچی گفتم نمیخوام گفتن نه نمیشه باید بفهمیم دهانه رحمت باز شده واین چرت وپرتا 

اصلا پا شده بودم بیام گفتم نمیخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هرچی گفتم نمیخوام گفتن نه نمیشه باید بفهمیم دهانه رحمت باز شده واین چرت وپرتا  اصلا پا شده ...

واااا چقد بی‌ادبانه

حتما برو پزشک متخصص

مشکلی نیست عزیزم استرس اصلا برای جفتتون خوب نیست

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
میترسم باعث زایمان زودرس بشه

فک نمیکنم

زایمان زودرس به این چیزا ربطی نداره

زودرس اینه که بچه توان بیشتر موندن توی شکم مادر رو نداره یا حالا به خاطر فشار و... 

نَشَوَد دآم وَ قَفَس ، مآنِعِ پَروآزِ کًسی ؛ 🌱🤍
چقدر متنفرم از اینکارشون.....سونو دادی؟؟؟ نه عزیزم خطرناک نیست....اونا کارشونه دیگه

راست میگی پس چرا همه نوشتن یا کیسه اب میترکه یا فرداش زایمان کردن انقده چیز دارم میخونم اصلا روانی شدم😭

راست میگی پس چرا همه نوشتن یا کیسه اب میترکه یا فرداش زایمان کردن انقده چیز دارم میخونم اصلا روانی ش ...

عزیزم اونها که اینجور میشن ماه آخر هستن ولی شما رو فقط دهانه رحم رو چک میکنن....خودشون میدونن تاچه حد باید معاینه کنند.نترس.استرسم نداشته باش.پیش دکترخودت برو...

یه روز خوب میاد