2777
2789
عنوان

زیبایی از نظر شما

238 بازدید | 21 پست

اگر بخواید یه خانم زیبا معرفی کنید که توی ذهن تون نماد زیبایی هست، کی رو میگید؟ 

جدیداً خیلی به این فکر میکنم تعریف افراد از زیبایی چیه. من اگر بخوام خودم بگم، به نظرم از بازیگرا میگم، فلورنس پیو و ناتالی پورتمن و جنیفر لارنس خیلی زیبا هستند

به نظر شما ملاک زیبایی چیه و کی زیباست؟

از ایرانی ها هم واقعا به نظرم هانیه توسلی خیلی نازه.

و خدایی که به شدت کافیست 

سیلفیا هوکس و ایوان استراهاوسکی رو خیلی دوست دارم.

معیار خاصی برای زیبایی توی ذهنم نیست. فقط تناسب بین اعضای چهره رو میپسندم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساده ، بی کینه ، بدون ژل و عمل با اعتماد به نفس ،زنیت دار ، متمرکز روی رفتار خودش 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بنظر من زیبایی تعریف نداره، بعضیا ترکیبشون خوبه، بعضیا ممکوه جز به جز صورتشون زیبا باشه، اما درکیب صورتشون به حالت گلی جذاب نیست...

اما جز به جز بنظر من مثلا پوست سفیدش قشنگه، مو پرپشت باشه موجدار قشنگتره. چشم درشتس، رنگش و ... ملاک نیست..

بینی به صورت بیاد و...

با اینحال ممکنه یه آدم سبزه کنار یه سغید پوست خیلی جذابتر باشه در مقایسه... پس تعریف نمیشه براش داشت

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بنظر من زیبایی تعریف نداره، بعضیا ترکیبشون خوبه، بعضیا ممکوه جز به جز صورتشون زیبا باشه، اما درکیب ص ...

می‌فهمم حرفت کاملاً دقیق و درسته.

و خدایی که به شدت کافیست 

قلب آدما ملاک خوبیه واسه زیبایی شما فکر کن ینفر خیلی خوشکل باشه ولی باهاتون رفتار بدی انجام بده و یا زات بدی داشته باشه اون آدم رو سخت میشه پذیرفت.

یکی دیگه از ملاکا قوی بودنه من آدمایی که روی پای خودشون می ایستن ( بقول خودمونم مستقلن ) و کنترل شرایط زندگی اکثر مواقع دستشونه رو خیلی میپسندم