2777
2789
فکر نکنم نیاز باشه شوهرت این چیزارو بخوره.رحم خودتو باید قلیایی کنی،شوهرت در حد قهوه و یخ گذاری روی ...

خودم ك با جوش شيرين ميشورم ..خربزه و انجير خشك و معجون و خرما سعي ميكنم بخورم ..البته خرما روزي ٢-٣ تا بيشتر نميتونم بخورم😔

تو بهترين اتفاق زندگي مني

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هانا جون منم وضعیت شمارو دارم یک دختر دو ساله...مرداد میخوام اقدام کنم برا بعدی دلم میخواد پسر باشع...فعلا فقط لبنیاتو حذف کردم بعد ماه رمضون یک ماهی سفت و سخت رژیم میگیرم خدا بخواد...دعاکنید پسردارشم...البته یک پسر سالللللممممم و عاقبت بخیر

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
الان واسه عرق كاسني هم موندم ب خدا ..ميدونم بخرم ميخواد نخوره بگه بدمزه ست نميخورم و اين حرفها

شربت درست کن باگلاب زیادعرق کاسنی رو کم کم به شربت اضافه کن،که کم کم به مزش عادت کنه،اصلنم بهش نگو کاسنی داره بگوتابستونه درست میکنم خنک شی

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
منو شوهرم دوتامونم کاسنی خوردیم دختر ...خخه البته ما ب خاطر جنسیت نخوردیم ...اسپرم شوهرم و رحم من تن ...

عزیزم منم مشکل شمارو دارم همسرم اسپرمش ضعیفه خودمم تنبلی دارم 

عرق کاسنی خوردی یا کاسنی؟

میشه بگی کیا می خوردی؟

دیگه چه کارایی کردی برا بارداری؟

اللهم عجل لولیک الفرج. برا سلامتی و تعجیل در فرج  آقام امام زمان عجل الله تعالی دوست داشتی صلوات بفرست   
عزیزم منم مشکل شمارو دارم همسرم اسپرمش ضعیفه خودمم تنبلی دارم  عرق کاسنی خوردی یا کاسنی؟ میشه ...

من کاسنی ی مدت خوردیم هم گیاهشو هم عرقشو فایده نداشت ی مدت تحت نظر پزشک در مان شدیم بار دار شدم یه دختر ...عرق کاسنی ب ما ها که ضعیفیم اثر نمیکنه باید تحت نظر پسر بیاری...من خودم دختر دوست داشتم ...مهم نبود جنسیت خدا بهم دختر داد

خدایا مواظب عشقم باش...
من کاسنی ی مدت خوردیم هم گیاهشو هم عرقشو فایده نداشت ی مدت تحت نظر پزشک در مان شدیم بار دار شدم یه د ...

خدا هر چي ميده صحيح و سالم و با اينده خوب بده ايشالله

بچه ها ديروز رفتم بيرون ..اتفاقي يه سيسموني فروشي ديدم رفتم توش و نگاه كردم ..خواستم دست خالي نيام بيرون اون سرهمي رو خريدم خواهرمم اون دندون و گير و واسه بچه ي هنوز نيومدم خريد..فردا سونو دارم تا وضعيت تخمدان هامو ببينه ك فوليكول دارم يا نهً..پارسال ك فوليكول نداشتم😔

بچه ها ديروز رفتم بيرون ..اتفاقي يه سيسموني فروشي ديدم رفتم توش و نگاه كردم ..خواستم دست خالي نيام ب ...

عزیزم شما باردار شدی ؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️