2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین درمورد منوی افطاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم افطار دعوت بودیم شیر برنج و ژله و پودینگ و زولبیا بامیه دسر بود رولت نون و پنیر و حلوا و شله ز ...

رولت نون پنیر چجوریه منم بدرستم 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

من جای شما بودم بجای شله زرد فرنی درست میکردم...اش رشته و شله زرد باهم خیلی سنگین مبشه عزیزم

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری

منم همیشه برای دخترم ژله درست میکنم شده چند روز میمونه تو یخچال ولی هیچیش نمیشه فقط بیشتر خودش رو میگیره..میتونی روز مهمونی یکم میوه و خامه بذاری روشون 

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
منم همیشه برای دخترم ژله درست میکنم شده چند روز میمونه تو یخچال ولی هیچیش نمیشه فقط بیشتر خودش رو می ...

اره یکم میوه میذارم واسه تزیین ممنون

رولت نون پنیر چجوریه منم بدرستم 

کاری نداره خیلی خوشمزه است با نون لواش درست میشه البته با باگت هم میشه ولی ما با لواش میدرستیم مخلفاتش هم گردو و مربا و سبزی و کره است که ما بجا مربا عسل میریزیم پنیر لبنه یا کالبر بهتر میشه تو نت بزن انواع دستورش میاد باز آگه نفهمیدی من کامل توضیح بدم

خداجونم کنارم باش همیشه. 
کاری نداره خیلی خوشمزه است با نون لواش درست میشه البته با باگت هم میشه ولی ما با لواش میدرستیم مخلفا ...

فدات عزیزم خیلی لطف کردی  

چرا هرجا میری مرغ میپزن واقعااااااا؟البته به شما جسارت نمیکنم ا اما این همه تنوع غذایی داریم

منم که خواستم ماهی بپزم منصرفم کردن