2777
2789
عنوان

پارگی مینیسک زانو

6470 بازدید | 58 پست

اگع کسی چیزی میدونه،بگید لطفا🙏🙏🙏

مینیسک زانوم از داخل پاره شده(بخاطر ورزش).

میخوام یدونم با گذشت زمان ترمیم میشه؟؟؟؟

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

رباط صلیبی پام تو فوتبال  پاره شد عمل کردم

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پله بالا پایین نکن.توالت فرنگی استفاده کن.ورزش سنگین نکن بهش فشار نیار خوب میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

درست که نمیشه ولی اگه رعایت کنی دردش کمتر میشه

باید زیاد سرپا واینسی زیاد راه نری چیز سنگین بلند نکنی

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نه عزیزم خوب نمیشه اگه پاره شده باشه بایدعمل کنی چندسال بعدمشکل پیدامیکنی من هم مینیسک هم رگ صلیبی پام پاره شد بعددوسال عمل کردم  

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥
درست که نمیشه ولی اگه رعایت کنی دردش کمتر میشه باید زیاد سرپا واینسی زیاد راه نری چیز سنگین بلند نک ...

در حالت طبیعی درد نداره

مگر اینکه جز حالت مستقیم،پام حرکت دیگع ای داشته باشه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

زیرزانوهام ورم. میکرد پام خالی میکرد رانندگی هم بدترش میکرد عمل کردم یکماهه خوب شد

عملش چجوریه؟

ام آرآی بگیر اگه پاره شده هیچ راهی جزعمل نداری

گرفتم،گفت پارگی از سمت داخل داری،ولی چون زانوت قفل نمیکنه عمل نمیخوای

در حالت طبیعی درد نداره مگر اینکه جز حالت مستقیم،پام حرکت دیگع ای داشته باشه

باید رعایت کنی

اگه رعایت نکنی آب میاره دیگه همیشه درد داره

مادر من ندونست انقد کار کرد که اب اورد زانوش الان نمیتونه دو قدم راه بره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

عملش چجوریه؟

یک ساعت ونیم عملشه فقط چندشب دردداری بامسکن کنترل میشه به محض عمل هم آتل میبندن ولی باید بلند شی نه اینکه روی پات راه بری ولی باید تحرک داشته باشی بایستی 

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥