امروز صبح امتحان داشتم از دانشگاه که درومدم بادوستام رفتیم خیابون اصلی که من تاکسی بگیرم برم اوناهم منتظر اتو بمونن.منم یکم پیششون نشستم تااتوبوس بیاد همینطوری ک حرف میزدیم باهم یه پراید جلومون وایساده بود ی پسر طرف شاگرد نشسته بود برگشته بود سمت ما و گوشیشو گرفنه بود بیرون دیدم دوربین گوشیش قشششنگ سمت منه و داشت یا عکس میگرفت یا فیلم ولی تا به خودم اومدم راننده اومد رفتن.خیلی ناراحت شدم اخه ینی چی این کار؟من محجبه نیستم بی حجابم نیستم خیلی بدم اومد چ دلیلی داره؟!
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
برا منم این اتفاق افتاده تا متوجه شدم رفتم طرفشون فرار کردن تا چندسال ترس اینو داشتم توو گوشیا پخش کننو بزارن نت و...ولی خداروشکر ۸.۹سالی گذشته معلومه پاک کردن