2777
2789
عنوان

وام برای دندون🥺

1247 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من خیلی از دندونام خرابن و درد دارن و هیچ پولی هم ندارم بنظرتون وامی هست ک مال دندون باشه و سودش کم باشه؟ یا کلا وام معمولی اگ بخوام بگیرم از کجا و با چ شرایطی.. میشه اگ اطلاع دارین بگین لطفا نیاز دارم خیلی❤

برو دانشگاه دندون شهرتون 

باقیمت خیلی مناسب انجام میدن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معادل چیزی که میخوای میشه یه بیمه خوب🤔

ولی بهتره بری مراکز وابسته به دانشگاه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بانک مهروام های خوب باسودکم میده .روی امتیازحسابت هم میتونی وام بگیری 

میتونی وهم حساب بازکنی وازکسی که امتیازبانک مهرایران داره ،امتیازشوبخری ووام بگیری

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

منم یه دندون اضافه دارم که باعث شده لبم باد کنه یه طرفش

دکتر احمق دندون زیری اینو کشید گفت میاد جای این درست میشه در صورتی که باید همین جلویی که اضافه بود رو میکشید

خیلی اعتماد به نفسم رو گرفته وقتی میخندم دستمو میگیرم جلوی دهنم 

یه عکس درست نمیتونم بگیرم 

خیلی ار خودم بدم میاد 

اما انقد ارتودنسی گرونه که نمیتونم خرجشو بدم:)

شوهرمم واسه اینکه خرج نکنه میگه نه خوشگلی خوبه 

یه بار نشده بگه بیا بریم ببینم از چیه این که انقد اذیتت میکنه 💔

متاهل🧿❤️
واقعا میگین ؟!🥺🥺🥺 ارتودنسی اینا هم انجام میدن ؟

ارتودنسی.نه عزیزم

ولی عصب کشی پر کردن کشیدن انجام میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم یه دندون اضافه دارم که باعث شده لبم باد کنه یه طرفش دکتر احمق دندون زیری اینو کشید گفت میاد جای ...

ارتودنسی یدونه دندون ک فک نکنم زیاد باشه هزینش.. اگ واقعا بابتش ناراحتی ب شوهرت بگو بهت پول بده وظیفشه خرجت کنه. من شوهر ندارم وگرنه پول نمیداد پارش میکردم😂

ینی اگ الان برم حساب باز کنم سریع میتونم وام بگیرم؟ در حد ۳۰ ۴۰ تومن ب بالا

بستگی داره .بروسوال کن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مراکز وابسته ب دانشگاه ینی کجاها🥲

یه سری مراکز هستن که توشون دانشجوهای سال آخر و تازه فارغ‌التحصیلا، زیر نظر اساتید کار انجام میدن و هزینش خیلی کمه. چون مستقیما زیر نظره مواد و کیفیت کارشون هم بد نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.