2777
2789
عنوان

دیشب ی خؤابی دیدم خیلی ترسیدم تعبیر خواب.

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 41 پست

خواب مار مولک خوب نیست مشکل و گرفتاری غم و اندوه هست 

حتما صدقه بده 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من تو خواب مار نیشم زد. تعبیری دارع؟

چه نوع ماری بود ، اندازه مار چقدر بود ، و در چه مکانی نیشتون زد؟؟

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر اساس تعبیر خواب هایی که به دست آوردم، برخی نکات مهم در خواب شما وجود دارد. دو مار مشکی با خالهای زرد در خانه شما نشانه ای از وقوع تغییرات و رویدادهای مهم در زندگی شما می باشند. شوهرتان توانست یکی از مارها را بکشد که نشانه ای از مقابله شما با چالش ها و موانع در زندگی است. اما مار دیگر علی رغم تلاش های شما و شوهرتان نتوانست کشته شود، این ممکن است نشانه ای از این باشد که هنوز چالش ها و مشکلاتی در زندگی شما باقی مانده است که باید مورد بررسی و حل قرار گیرد.رنگ قرمز در چشمان مارها نیز می تواند نمادی از خشم و تنش در روابط و احساسات شما و شوهرتان باشد. این می تواند به معنای وجود تنش و نارضایتی در رابطه شما باشد که نیاز به رسیدگی دارد.وقتی مار باقی مانده سعی می کند بلند شود و خالهای زردش ناپدید می شوند، این ممکن است نشانه این باشد که در راه رسیدن به هدف یا تغییری در زندگی شما، برخی از عوامل مهم و موثر ناپدید می شوند و این می تواند به شکست و ناامیدی ارتباط داشته باشد.در نهایت، از خواب بیدار شدید که می تواند نشانه این باشد که شما هنوز در حال جستجو و تلاش برای یافتن راه حلی مناسب و رسیدن به تغییرات مورد نظر خود هستید.با توجه به این تعبیر، ممکن است بخواهید در زندگی خود به جزئیات بیشتری توجه کنید و روابطتان را مورد بررسی قرار دهید تا بتوانید بهترین راه حل برای مشکلات و چالش هایتان پیدا کنید.

خواب مار مولک خوب نیست مشکل و گرفتاری غم و اندوه هست  حتما صدقه بده

میدونه تعبير خواب دزدیدن دختر مجرد از خانه پدرش چیه؟

و این که پروانه های آبی و زرد تو خواب ببینی اولش چون قشنگن بری نزدیکشون ولی بهت حمله ور شن و بچسبن بهت در حد خفگی

چه نوع ماری بود ، اندازه مار چقدر بود ، و در چه مکانی نیشتون زد؟؟

والا مارو کرده بودن داخل یه ظرف من در ظرف رو باز کردم منو نیش زد و سریع در ظرف رو بستم. فک کنم طلایی قهوه ای بود . بزرگ نبود معمولی بود 

میدونه تعبير خواب دزدیدن دختر مجرد از خانه پدرش چیه؟ و این که پروانه های آبی و زرد تو خواب ببینی او ...

فداتشم باید ازش بپرسم چون خیلی سرش شلوغه . خودتم میتونین یکیو پیدا کنید ک تعبیر بلد باشه

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
میدونه تعبير خواب دزدیدن دختر مجرد از خانه پدرش چیه؟ و این که پروانه های آبی و زرد تو خواب ببینی او ...

شما متاهل هستین؟ 

والا مارو کرده بودن داخل یه ظرف من در ظرف رو باز کردم منو نیش زد و سریع در ظرف رو بستم. فک کنم طلایی ...

شما یک دشمن دارین که بیمار هست یا یه حالت بیماری داره 

خواب مار زرد نشانه بیماری هست و اینکه شما آدمی هستین که کلی راز در باره خودتون دارین تو سرتون باید مراقب خودت باشی 

تعبیر خواب مار هم میتونه مال و سروت باشه هم دشمن که همه اینا یه نوع و رنگ و مکانی که مار هست متغیر هست