2777
2789
عنوان

چرا انقد سنگدلم اخ😐🐍

412 بازدید | 33 پست

رک بگم دوس دارم این اخلاقمو [بجز خانوادم]برای همه سنگدلم یعنی  ک هر چیزی نمیتونه دلم رو ب حالش بسوزه دس خودمم نیس اعتماد ندارم کلا ب آدما حس میکنم نقش بازی میکنن 😑😂😂

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی می فرمایید ؟

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

خب خواهرشوهرامم همینجورین فک میکنن همه فیلم میان از جمله خودم حرفامو باور نمیکنن ولی حرف بقیه سند تره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
درست فک میکنی

ت هم اینطوری  هسی؟

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
تو جفت شیش میبری خیالت راحت

قربونت برم من💙🌱😂

تو در اینده موفقی 

ادم نباید به خاطر انسان های دیگه دلش رو بسوزونه براشون

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
جدی می فرمایید ؟

بمرگم قسم اینطوریم دگ

عا منم فک کنم پارانویا داریم

عجباااااا نباوا اوکیم خیالت راحت🥂

خب خواهرشوهرامم همینجورین فک میکنن همه فیلم میان از جمله خودم حرفامو باور نمیکنن ولی حرف بقیه سند تر ...

من کلا ب هیچکس اعتماد ندارم بجز خانواده گرامیم 

البته منظورم شما نیستی قشنگم ت دنیا واقعی بنظرم نباید اعتماد کنی