2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی درچه حد است؟

656 بازدید | 14 پست

سلام من 29اردیبهشت پری شدم امروز بعداز اذان صبح اندازه یه نخود لک دیدم اما معلوم نمیشد چه رنگی هست قهوه ای یا قرمز گرفتم خوابیدم باز بیدار که شدم رفتم دست به اب دوباره لک دیدم اما از اون بار تا حالا دوبار رفتم دست به آب اثری از لک نیست آیا ممکنه لک لانه گزینی باشه ؟یا چون امروز همش خواب بودم وروزه ام هستم پری نشدم یا دیگه لک ندیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم منم لکم درهمين حد بود که گفتي دوبار که رفتم دستشويي لک ديدم قهوه اي روشن بود 

پري هام 30 روزه بود 26 لک ديدم 28 بي بي چک زدم مثبت شد 

ان شالله که لک لانه گزينيه دوروز ديگه بي بي چک بذار ان شالله مثبته

https://www.instagram.com/nini_kocholoe_man/ پیج فروش لباس بچگانه
اسمم رقیه اهل شهرستان انار استان کرمان

نه گلم اون دوستم از قائم شهر بود دیلیت اکانت کرده تو فکرشم .مرسی گلم انشاا...که زود مامان بشی

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏
مال من لکش اول قرمز بود بعد چند ساعت بقهوه ای و تا دوروز هی لکه قهوهای کم شد تا تموم شد و البته ب شد ...

اگر لك داشته باشي اما بعدش بع مدت ٥روز خونريزي بشي ديگه اين لك ها براي لانه گزيني نيست؟!

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️

سلام من فقط لک به اندازه دوسه قطره دیدم اونم فقط تو ادرارم دیگه ندیدم فعلا هم دلم درد میگیره ودوباره خوب میشه فعلا صبر کردم ببینم چی میشه همش احساس میکنم الان پریود شدم اما خبری نیست