همسرم خیلی کار داره و نمیرسه ....میخوایم خونه رو تغییر بدیم ..مثلا کابینت عوض کنبم ...کناف های سقف رو عوض کنیم ..الان ۴ ماهه وقت نمیکنه واقعا هم نمیرسه ...حالا میخوام خودم برم دنبال کابینت دیدن با مامانم و کارای دیگش ..برم ؟ به نظزتون با صبر کنم شوهرم بیاد ...هرروزم باخودممیگم یعنی چی من مستقلم بابد برم خودم ..بعد دوباره شل میشه پام ..نظر بدید مخصوصا اگر اینجور کارهارو خودتون انجاممیدید
من الان باردارم همسرم وقت نداره دنبال خیلی کارا خودم رفتم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خودم انجام میدم اینایی گفتی کارخونه بودن من کارای مردانه ترهم خودم میرم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
ب همسرت بگو و برو اگر از چیزی خوشت اومد عکسش و بفرست براش که اونم تائید کنه بدون اجازه اش نرو ک ی و ...
اصلا بحث تایید و اجازه نیستا ..حتی باهام باشه هم خوشش نیاد اونچبزی رو میخره که من دوست دارم ...بحث اینه من نمیدونم چرا میترسم سرمکلاه بزارن یا بد قولی کنن ...بعد با خودم جنگ میکنم یغنی چی باید خودت بری