2777
2789

الان دخترم دوماه و 7 روزشه خیلی شاهکار کردم با این سینه ها بهش شیر دادم سینم اصلا نوک نداره صافه ولی دخترم تونست بگیره ولی خیلی زجر میکشم همش نوک سینم میسوزه و جزجز میکنه هردوی سینه هام اینجوره اینم بگم ی پسر 7 ساله دارم سر اونم همینحوری بودم ولی اون انقد شیر داشتم که پسرم زود سیر میشد و ولش میکرد سر دخترمم داشتم ولی چون این دل دردی و کولیکی بود هی تند تند مک میزنه شیرمم کمتر شده رو اوردم به شیرحشک خیلی ناراحتم دوست داشتم دخترم فقط شیرخودمو بخوره هرکاری بگید کردم نوک در بیاره این سینه نیاورد که نیاورد

دیشبم تایپیک زدم ولی میخام بدونم کسی مثل من بوده با عداب وجدان بعدش چیکار کردین؟؟سینه هام زخم نیستن در ظاهر ولی سوزش شدیددددد دارم دیگه بریدم نمیدونم باید تا کی اینجوری باشه افسردگی گرفتم بچم همینجوری نق نفو و دل دردی هست این شیردادنم هم شده قوز بالا قوز حسرت دارم ی بار بدون درد به دخترم شیر بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه بچه شیرخشکی که هیچ مشکلی هم ندارن

چرا عذاب وجدان ؟  سلامتی روحی و جسمی شما بیشتر رو دخترت اثر داره

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

چرا عذاب وجدان؟

منم فقط ۳ماه شیر خودمو دادم والانم هیچ حس خاصی ندارم .

ببین شما دوست داری اینکارو کنی، اما خب نمیشه انگار

اما من خودم نخواستم هیچ مشکلیم نبود، حالمم الان خوبه وجدانمم درد نمیکنه:)

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊
همه راهی رفتم سرنگم میندازم شقاق شدنوکم درنیاورد حیف این شیرها که من دارم ولی ... فقط کسی که مثل من ...

سلام. من مثل توام. با این تفاوت که تحمل میکنم و شیر خشک نمیدم. بعد هر شیر دادن سریع سر سینه مو با آب جوشیده میشورم و پماد شقاق سینه هیدرودرم میمالم. 

دیشبم تایپیک زدم ولی میخام بدونم کسی مثل من بوده با عداب وجدان بعدش چیکار کردین؟؟سینه هام زخم نیستن ...

ول کن تو رو خدا 

بچه منم شیرخشک خورده ما که خاندانی اصلا شیر نداریم

تازه دوز دارومم بالاس دکتر گفت شیرش ندی بهتره (منتظر نی نی جدیدم)

به جاش بیشتر باهاش بازی کن و بوسش کن دلت آروم میشه

خدا بچه ها رو حفظ کنه 

وگرنه شیرخشک شاید عین شیرمادر نباشه ولی فرقی چندانی هم نداره

این همه بچه شیرخشکی که هیچ مشکلی هم ندارن چرا عذاب وجدان ؟  سلامتی روحی و جسمی شما بیشتر رو دخ ...

عذاب وجدان برای این شیرا میترسم نکنه خدا قهرش بگیره اوتی که شیر نداره و شبرهشک میده ی چیزی ولی من که دارم ولی نمیتونم بهش بدم خیلی درد میکشم همش توک سینم میخاره و حز جز میکنه دردش رو روان اثر گداشته

چرا عذاب وجدان؟ منم فقط ۳ماه شیر خودمو دادم والانم هیچ حس خاصی ندارم . ببین شما دوست داری اینکارو ...

من نمیدونم چطور کنار بیام هی میگم شیرمو نمیدم همه میریزن سرم که حیف نیس بچت شیرخشکی باشه.چون دخترم هست بیشتر عذاب وجدان دارم

خریدم فایده نداره اصلا

من درکت میکنم منم سینم اصلااااا نوک نداشت حتی تو رفته بود دخترم به سختی گرفت الان یکیش خوب شده ولی اون یکی نه خیلی و هربار با درد شیر میدم از اونیکه نداره.جالبه دخترمم بیدار باشه فقط اونو میخواد!!!