2777
2789
عنوان

دنیا دار مکافاته

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 51 پست
آره اونم وقتی ک بچه شون شیرخواره بود. 

وای خدا چه بد الان خواهرت چکار می‌کنه ؟ بچش پیش کیه؟

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
ما بنده ها کم صبریم صبر خدا زیاده😉

یاخدا♥

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من این وسط مرده بیشتر از همه ظلم کرده چرا مرده تقاص نمیده ،ولی من ب عدالت تو این دنیا شک دارم ،زن اول هیچوقت رنگ ارامش ندید اخرم سکته کرد اون دنیا هم ارامش نداره چون بچه هاش آواره ان 

بنظر من این وسط مرده بیشتر از همه ظلم کرده چرا مرده تقاص نمیده ،ولی من ب عدالت تو این دنیا شک دارم ، ...

مطمئن باش عدالت خدا خیلی خیلی زیاده حتی قد یه ذره اینور اونور نمیشه 

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

کاری ب زن دوم و تاوان دادناش کارندارم مرده چ حرومزاده بوده ک سیرمونی نداشته

مرده یه بار می‌ره با زن دوم خونه پسرعمو زن دوم همونجا دختر صاب خونه که ۱۳یا چهارده سالش بوده رو خاستکاری میکنه،صاب خونه به مرده میگه به احترام دختر عموم نمیکشمت ولی دوباره ببینمت نمی‌دونم خودمو بتونم نگه دارم یا یه بلایی سرت میارم،حالا گم شو بیرون،زن دوم دیگه خونه کسی از فامیلای نمیرفته،این زن رو هم از فامیلای شوهر دخترش بوده تو مهمانی ها دیده نخش رو زده که از شوهرش جدا شه

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه 
بنظر من این وسط مرده بیشتر از همه ظلم کرده چرا مرده تقاص نمیده ،ولی من ب عدالت تو این دنیا شک دارم ، ...

چی بگم اسیا به نوبته نوبت اونم میرسه شک نکن،بزار فعلا اسبشو بتازونه

مطمئن باش عدالت خدا خیلی خیلی زیاده حتی قد یه ذره اینور اونور نمیشه 

ب زندگی زن اول دقت کن ،ذره ای ارامش نداشته ،اگه مادر باشی میفهمی بعد مرگش تا ابد نگران بچه هاشه که اواره ان ،من تو این قضیه عدالت نمیبینم 

وای خدا چه بد الان خواهرت چکار می‌کنه ؟ بچش پیش کیه؟

خیلی ساله جداشده بچشو بهش ندادن. اون مرتیکه هم یه استان دیگه ست. هربار رفت واسه دیدن بچه ش فرارکردن. دیگه خواهرمم بچه شو سپرد دست خدا.

هنوز ازدواج نکرده شاغل بود هنوزم سرکار میره و زندگی میکنه اما از ازدواج میترسه بمیرم براش ادم فقط ی بار زندگی میکنه یه حیوون بیاد زندگیتوخراب کنه و بره پی هرزگیش. و توبمونی و مادری ک نکردی همسری ک نذاشتن بکنی . ترسی ک ی عمر از مردا بیفته تودلت. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

ب زندگی زن اول دقت کن ،ذره ای ارامش نداشته ،اگه مادر باشی میفهمی بعد مرگش تا ابد نگران بچه هاشه که ا ...

مطمئن باش ذره ای نگران نخواهد بود چون میدونه ته دنیا چیه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

حالا زن دوم به مکافاتش رسید زن اول و سوم چی؟!

نمی‌دونم دیگه والا خدا خودش بهتر می‌دونه کیو کجا مجازات کنه،زن اول که بیچاره اسیرخاک شد خدا رحمتش کنه

چی بگم اسیا به نوبته نوبت اونم میرسه شک نکن،بزار فعلا اسبشو بتازونه

وقتی قشنگ کیفاشو کنه ،بچه های زیادی رو بدبخت کنه ،اون بچه ها که خودشون انتخاب نکردن ب دنیا بیان ،حالا زنا خودشون دلشون خواسته زنش بشن ،حکمتشو شکر 

وقتی قشنگ کیفاشو کنه ،بچه های زیادی رو بدبخت کنه ،اون بچه ها که خودشون انتخاب نکردن ب دنیا بیان ،حال ...

والا من نمیدونم پسرا الان نمیتونن زن بگیرن انقدر توقعا بالاست بعد چجوری یه مرد ایکبیری چند تا زن میگیره بعد سرشم دعواس

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812