2777
2789
بعد مادرشوهر من توقع داره من پا به ماه دعوتش کنم شام و ناهار بیاد خونم😂😂  تازه اوایل میگفت و ...

کارخوب کردی قطع ارتباط باورکن زندگی بهتری برای خودت وهمسرت میسازه توقع داشت باش توغریبه ای اون مادر شوهرتو

پدرمادرادم میزاره مگه پدرمن نمیزاره چیزی بیاره همسر

بگو بابا شوهرم ناراحت میشه اونجوری 

یه‌بار ناراحت میشه بعد عادی میشه 

باباتم ک همش خونه نیست وقتی نیست بگو بخره بیاره 

چرا اینقدر داماد هارو پرو میکنید داماد از خداشه مفتخور باشه 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مادرشوهر هم باید بعد ایمان ب عروس برسه؟

دیگه این نظر خانواده من بود 😁

خدا خیرش بده مادرشوهر با اینکه بچه مدرسه ای داشت اون موقع پاشد اومد . کلییی رسید بهم و غذاهای خفن خوشمزه برام درست میکرد . 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

وا بگو شوهرت بگه اونجا رحت نیست الکی بگو هر پدر شوهر خجالت میکشی و....  مگه میتونن برات تصمیم ...

ندیدی خانوادهای شوهرباهاشون اشنایی نداره میگن نه ماهم  پدرومادرتوهستیم من جاریم کلایه یک روزاجازه دادمابچه ببینیم دیگه هرکس رفت دربازنکردگفت ایفون کشیدیم بچه خواب باشوهرم هماهنگ کنیدبیاید

بگو بابا شوهرم ناراحت میشه اونجوری  یه‌بار ناراحت میشه بعد عادی میشه  باباتم ک همش خونه ...

بابام بازنشسته است نه بابام بدش میاددامادچیزی بخره منم موقع زایمان مهمون زیادمیادپیشم دوستام و عمه ام میمونن کلامثل مادرم بهم میرسن یکی دوبارمادرم کم خونی داشت همسرم بلدجیگربپزبردیم ازم ناراحت شدگفت خودم میخرم پول جیگرهامیدادبهم

مگه مادرشوهر هم باید بعد ایمان ب عروس برسه؟

چرا نباید برسه ؟؟؟

اون بچه ، نوه اونا هم هستش 

اگر بنا به وطیفه باشه ، وظیفه خانواده همسر کمتر از خانواده خانوم نیست 

بلکه شاید هم بیشتر باشه 

چرا نباید برسه ؟؟؟ اون بچه ، نوه اونا هم هستش  اگر بنا به وطیفه باشه ، وظیفه خانواده همسر کمت ...

بله درسته اما این قضیه جا افتاده نیست ‌.واگز مادرشوهر کمک کنه چقدر حرف پشتش درمیاد