2777
2789
عنوان

هرکی میادو رد میکنم

71 بازدید | 5 پست

دوستااان 

من ادمی ام که هرکی میادو رد میکنم 

مثلا با یکی صحبت میکنم خیلی پیام بده یا گیر بده میره رو مخم یهو بلاک میکنم 

حتی اگر از کسی خوشم بیاد 

ادم بشدت مودی هستم 

مثلا دوروز خوبم بعد دوروز عصبی یهو با کسی هستم ممکنه بگم کات یا سرد میشم 

طرفو دوست داشته باشم از بس مغرورم تلاشی نمیکنم 

خودم خیلی اذیت میییشم 

با کسی بودم ۳۷ اینا بود انقدر ادم با شخصیتی بوووود انقدر ادم باکلاسی بود رفیقاش همع ادم حسابی از خودش نگم براتون 

ولی من چون سنم کمه من نمیدونستم چطور باهاش مثل خودش برخورد کنم چند سری اومد سمتم فاصله گرفتم گفت چرا فاصله میگیری ناراحت شده بود کات کردیم 

ولی دوسم داشت منم همینطور

ولی مغرورم چیکار کنم بنظرتون 

میترسم 

همش اضطراب دارم

منم اینجوریم دقیقا کیس این مدلیو پروندم الان بعد دوسال پشیمونم

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته منم همینطور اخلاقام واقعا چرته  نمیدونم چیکار کنم  مشاوره باید برم یعنی؟

اره فک کنم 

تو فک کن طرف هیچ ایرادی نداشت چهره پول شخصیت تازه دوسمم داشت بعد دو هفته دبدم مخم نمیکشه کات کردم الان میگم چ خری بودم 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
وای واقعا اونم هیچی کم نداشت 😐 اصلا عقلم کمه 🤦‍♀️

میفهمم