2777
2789
عزیزم ممنون میشم راهنماییم کنین برای منی که هفت سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و بعداً کارمو ادام ...

هفت سال تامین اجتماعیتون منتقل به هیچ بیمه ای نمیشه..مگه اینکه از خود تامین، برید خودتونو بیمه کنین

در غیر اینصورت اگه بیمه آزاد مد نظرتونه، فرقی ندارن شرکتها

فقط پیش ادم مطمئن و صادقی بیمه رو انجام بدید..که سود خودش رو اولویت قرار نده و درست راهنماییتون کنه

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
یعنی زودتر از موعد بستن حساب بیمه ت

بعد من دو سه بار بیمه رو پرداخت کردم سه ماهی یک وپونصد الان میتونم برم پولمو پس بگیرم خدا لعنتشون کنه اگه بخوان به عنوان بدهکار حساب کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من دو سه بار بیمه رو پرداخت کردم سه ماهی یک وپونصد الان میتونم برم پولمو پس بگیرم خدا لعنتشون کن ...

ممکنه اکه خیلی زمان ازش گذشته باشه ، هیچی بهت ندن

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
اصل پول رو‌ نگه نمیدارنمدت مشخصی برای بازپرداخت تعیین میکنن و اصل و فرع رو توی اون بازه به انتخاب خو ...

سلام‌میشه راهنماییم کنی من الان ۸سال بیمه عمر پاسارگاد کردم از ماهی ۲۰تومن تازه شده ماهی ۱۰۰تومن ولی تازه متوجه شدن ک من کلیه مو عمل کردم بیمه عمر ۳۰درصدمو کردن ۱۰درصد بنظرتون بازم ادامه بدم یا ابطال کنم اگه ابطال کنم پول این چندسال وبهم میدن؟؟؟

سلام‌میشه راهنماییم کنی من الان ۸سال بیمه عمر پاسارگاد کردم از ماهی ۲۰تومن تازه شده ماهی ۱۰۰تومن ولی ...

تقریبا چیزی ک بهتون میدن نصف چیزی که پرداخت کردید میشه