2777
2789
عنوان

خسته از وسواس

74 بازدید | 10 پست

مدتیه دچار وسواس شدم قبلا هم داشتم ولی مدلش چک کردن در بود بعدها ک عقد کردم وسواس حاملگی داشتم و دایم حس میکردم بچه تو شکمم لگد میزنه بعدها رفتم سر خونم و حامله شدم دایم نگران بودم بمیرم و بچم بی مادر بشه الان ی مدته حس میکنم خونم الوده هست و ظرفای خونم سمیه ظرفارو میشورم جاظرفی روهم میشورم اما قبل استفاده دوباره میشورم واقعا خسته شدم دکتر بهم آسنترا داده ولی میترسم منظم نخورم و اون عوارضش بدتره

دارو بخوور

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بخور دیگه. این چه کاریه آخه؟! دارو داری و نمی خوری؟! 

اصلا نگرفتم دارو رو تو نسخه الکترونیک دیدم اخه مشکلات گوارشی ام دارم گفتم اول اونا رو حل کنم ک چندمدل دارو باهم نخورم

اصلا نگرفتم دارو رو تو نسخه الکترونیک دیدم اخه مشکلات گوارشی ام دارم گفتم اول اونا رو حل کنم ک چندمد ...

چه ربطی داره؟! ناراحت نشی ها، ولی فکر کنم خوشت میاد مریض باشی.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
چه ربطی داره؟! ناراحت نشی ها، ولی فکر کنم خوشت میاد مریض باشی.

ن واقعا سختمه انقدر دکتر رفتم ک روانی شدم ولی به دکترا هم اعتماد ندارم میرم پیششون اما قشنگ میفهمم دارن ازمون و خطا میکنن و نمیفهمن دردم دقیق چیه ضمن اینکه سرتالین اسنترا رو اگر مرتب نخوری افسردگی شدید میاره تازه خواب الودم میشم بچه کوچیک دارم

ن واقعا سختمه انقدر دکتر رفتم ک روانی شدم ولی به دکترا هم اعتماد ندارم میرم پیششون اما قشنگ میفهمم د ...

عزیزم شوهر من آسنترا می خوره. اولا یک چهارم بخور یا نصف، کامل نخور. دوما آرامبخشه خواب آور نیست. سوما فکر می کنم تو هم مثل شوهر من زیادی تو گوگل واسه داروها سرچ می کنی و دکتر بازی می کنی. آسنترا خیلی قرص خوبیه. حتما بخور. حالت رو خوب می کنه عوارضم نداره اونطوری که میگی. اتفاقا نخوردنش عوارض داره.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁