2777
2789
عنوان

مردی که میگه تمرکز کنم…

148 بازدید | 17 پست

مدت کمتر از۲۰روز‌ با اقایی اشنا شدم

تو یه پیک نیک ‌خانوادگی‌ بقل دست ما نشست بودن همو‌دیدم اون با دامادشون بود مجردی

گفت که از خانوادت خوشم اومده و من نیتم‌ازدواج این ک‌روز اول این حرف رو زد برام اصلا قابل درک نبود.

روزای اول که رفتارش عالی بود عین همه ولی من غر زدم بهش که طی روز هیچ زنگی نمیزنی و اینا و این ب مرور تبدیل ب تو‌مخی شد احساس میکنم دو‌روز اول حتی نصف شب میرفت تو خیابون ب اسم دور زدن و سیگار بهم‌زنگ‌میزد ک من ناراحت نشم اما الان ب جایی رسیدیم ک‌دیگ زنگم نمیزنه

از روز اول هم برام تعریف کرد بازار کاریش داغونه امشب ک‌من دیگ از اول صبح ناراحت شدم ک‌ پیام صبح بخیر و شببخیراتم دیگ‌ خبری نیست چرا ینی چی بهونه اورد برام

عدعا میکنه ک‌ خیلی دوسم داره ولی حس میکنم‌حرکتی ازم دید ک‌تو پرش هم خورده

امشب گفتم‌باید باهم‌صحبت کنیم گفت بزار ی چیزی بهت بگم من شرایط مالیم خرابه خرج خانواده هم رو دوش منه اینا باعث‌شده من تمرکز نداشت باشم رو رابطمون و تورو ازیت کنم(واقعا هم ‌حال من خیلی بده) گفت ی چند وقتی باید بهم‌وقت بدی ببینم با خودم‌چند چندم پرسیدم چقدر گفت نمیدونم ی هفته ده روز

گفتم من انتظار داشتم باهم‌حرف بزنیم درکت کنم منم نمیخوام پاگیر کارات باشم

گفت ن پاگیرنیستی و من نمیتونم اون حسیو‌ک‌دارم بهت نشون بدم و حس میکنم تو‌داری ازیت میشی

خلاصه دیگ‌حرفی نداشتم برای گفتن گفتم باشه 

گفت مراقب خودت باشی و شیطونی نکنی

اخرش چون نمیدونستم کار درست چیه گفتم ک من فکرامو باید بکنم قبول نکردم هنوز چون اینجوری نبودتو یاد میگیرم 

گفت مطمعنم ک منو درک میکنی 

گفتم‌درک با ترک‌فرق داره

گفت مگ داریم ترک میکنیم فقط ی چند روز نباشم ک‌تو‌ازیت نشی چون واقعا نمیتونم بهت برسم اینجوری عذاب میکشم و خدافظی کردیم

حالا واقعا نمیدونم الان واسه همیشه رفت یا ن

اصلا چرا رفت

کار درست چیه بهونه اورد ک‌برع روش نشد جور دیگ بهم بگه 

واقعا نمیدونم باید چیکارکنم مردارو هم خوب نمیشناسم

بی سیاستی هم از خودم نشون دادم نمیدونم اصلا منتظرش باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم متاهل بودن داره

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
داشتم فکر میکروم چرا نصفه شبی میره بیرون زنگ میزنه! حتما ننش ناراحت میشه! 

🤐🤣

درمورد جشن پوریم، شخصیت اِستِر و هامان برید بخونید و بدونید کیا توی سایت فعالیت میکنن و تاپیکاتون رو میترکونن😐😐😐از آگاه شدن مردم هراس دارن😈فرخ نژاد تو روز روشن دروغ استوری کرده،تاپیک زدم، بعد همونا که تاپیک هامان رو زدن، تاپیک حمید جون هم زدن☹😂  مطالبی که نصفه بهمون گفته بودن: قبل از همه چی بگم که ارث و حقوق و هبه و ... که به دختر و زن برسه برای خودشه ولی برای مردها و پسرها برعکسه ارث: پدر و مادر در قید حیات هر طور صلاح بدونن میتونن در حالت صلح عمرانی اموال خودشون رو به بچه ها ببخشن ولی اگر به هر دلیلی این کار رو نکردن به قانون سپرده میشه و اونجا طبق قانون تقسیم خواهد شد!بازم پدر مادر اینطور خواستن که اموالشون تقسیم بشه🙂 پس بچه های خوبی باشید که خانواده هاتون چیزی ازتون دریغ نکنندیه: وقتی یه مرد کشته بشه چرا دیه اش ۲ برابر زنه؟ پولو با خودش تو قبر نمیبره که اونو به زن و بچش میدن🙄چند همسری:  شرطش عدالته، ولی چند آیه بعدش که "نکته مهمش اینجاست" گفته کسی نمیتونه عدالت برقرار کنه و بهتره به همون یهدونه همسر اکتفا بشه😊 این احکام جز احکامی هست که بر حسب شرایط جامعه میتونن تغییر کننحضانت: تا ۷ سالگی با مادر و از ۷ تا ۹ سالگیه دختر و ۱۵ سالگیه پسر با پدره و بعد از اون بچه خودش تصمیم میگیره کدوم وری بره، و البته خرج بچه توی تمام این سالها با پدره          طرف میگه حاضرم با دود ارتباط برقرار کنم ولی پیام رسان ایرانی نصب نکنم هنوز حرف قبلیش تموم نشده داخل نی نی سایت پست میذاره🤨😂
داشتم فکر میکروم چرا نصفه شبی میره بیرون زنگ میزنه! حتما ننش ناراحت میشه! 

نه صحبتامون طولانی بود

تو خونه هم صحبت میکرد ولی وقتی طولانی میخواستیم‌حرف بزنیم میرفت بیرون