2777
2789
عنوان

شوهرم رفت اشغال ببره مثلااااا

394 بازدید | 20 پست

شوهرم رفت حیاط دیرکردمنم یواشکی رفتم ببینم چخبره دیدم داره یواشکی سیگارمیکشه،دمپایی وگرفتم پرت کردم زدم به سرش بلند شد گفت مثلا الان یواشکی اومدی به چی رسیدی،گفتم به هیچی نرسیده باشم ذات توی عوضی برام روشدخیلی ناراحتم😔اهل قلیون هست شدید،روزی دوبار میره قهوه خونه،درامد هم ماهی ۴تومن تقزیبا،با دوبچه،الان اینم اضافه شد،اخلاق صفر،بددهنی وبی تربیتی وسگ تربیتی۱۰۰

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بیشتر خرجم و خانوادم میدن اصلا و ابدا بهم خرجی نمیده اصلا نداره که بده

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️

خوبه به اعصابش کنترل داشت دمپایی رو پرت نکرد صورتت 

خرج بتراش 

لباس طلا دارو 

بعضی از مردها تا مجبور نباشن پول جمع نمیکنند 

دوبار چه خبره مگه مجرده؟!

هر بار کلی پولش میشه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
شغلش چیه ک حقوقش ۴ تومن

باشگاه بدنسازی داره ولی درنمیاد

کلا بیشتر خرجم و خانوادم میدن اصلا و ابدا بهم خرجی نمیده اصلا نداره که بده

چرا از خونواده ات پول و کمک میگیری 

پس شما پروش کردی 

از فردا هر پولی که میدن بزار بانک یا جایی سرمایه شه برای فردای بچه ها 

ببینه بچه نون و لباس نداره به خودش میاد 

شغلش چیه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عاشق چشمون سیاشی که موندی؟

چیکار کنم بخاطر اینکه دوتا بچه دارم موندم سر بچه ی اول بخاط اخلاقش داشتم جدا میشدم که فعمیدم دومی رو باردارم

چرا از خونواده ات پول و کمک میگیری  پس شما پروش کردی  از فردا هر پولی که میدن بزار بانک ...

انقدر پر رو هست کارتم دستشه دیشب بزور ازش گرفتم حالبه خانوادم به حسابم پول میزنن اونوقت کارتم دست اون بود ناراحتم شده بود کارت وگرفتم

الان شما جای من بودین دستش سیگار هم میدیدین چطوررفتارمیکردین؟

الان شما جای من بودین دستش سیگار هم میدیدین چطوررفتارمیکردین؟

باهاش حرف میزدم 

در اولین فرصت یه کارت دیگه میگرفتم اون کارت و میزاشتم دستش باشه 

بهش میگفتم من خودم میخوام برم باشگاه و مدیریت کنم