2777
2789
این سوال یه بنده خدائیه:

ماه گذشته قرص جلوگیری خوردم و بعد از اون پریود شدم و جلوگیری طبیعی داشتم. حالا از روز ۱۵سیکلم دل درد مثل دل درد پریودی دارم. ترشحات تخمک گذاری هم مثل همیشه زیاد نبود، حالا سوال:

یعنی باردارم یا این دل دردا واسه تخمک ازادشدنه چون ماه گذشته قرص خورده بوده یعنی بخاطر اونه؟ 

برای ازمایش تیتر بتا چند روز بعد از نزدیکی میشه رفت؟ امروز میشه روز ۱۸سیکلش، اگه بره مشخص میشه؟ پریوداش ۷روزه اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا 48 ساعت بعد نزديكي نشون داده ميشه؟ پس چطوره كه ميگن لقاح ممكنه تا سه روز بعد نزديكي اتفاق بيفته؟؟؟؟؟

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

به نظر من كه حداقل يك هفته ست نه 48 ساعت

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
خب یکم صبر کنه  ولی آزمایشگاهیه میگفت ۴۸ ساعت بعد از نزدیکی نشون میده

اصلا 48 ساعت بعد نشون نمیده من برا بارداری اولم روز پنجم تاخیر بتا 39 بود بعد بنظرت اگر بعد از 48 ساعت میرفتم نشون میداد 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
خب میگفت ۴۸ ساعت بعد لقاح دیگه 

عزيزم پست اول گفتين 48 ساعت بعد نزديكي واسه همين من تعجب كردم   

البته به فرض اینکه همون شب نزدیکی لقاح صورت بگیره

دقيقا

اصلا 48 ساعت بعد نشون نمیده من برا بارداری اولم رو پنجم تاخیر بتا 39 بود بعد بنظرت اگر بعد از 48 میر ...

۳۹یعنی بارداری‌؟  اصلا بتا باید چند باشه که بشه گفت بارداری‌؟

بچه ها دل دردش یه جوریه که توی کل روز باهاشه، مث دل درد پریودیه دقیقا

ببین علایم پریود و بارداری شبیه همه 

من خودم همش احساس میکردم دارم پریود میشم 

ولی نشدم

نمیشه از علایم نظری داد

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍