2777
2789
عنوان

تاپیک های قدیم واقعا مفید بودن

158 بازدید | 23 پست

یه سر به تاپیکای قدیم زدم چقد باهم صمیمی بودن چقد مفید و به درد بخور بوده اصن درگیری توشون نبودولی الان چی 🤕

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

از تایپک های قدیمی کلی چیزز یاد گرفتم ،

راهنمایی شدم ، راهنمایی کردم 

خندیدم سر بعضی از تاپیکا 

، با امضای بعضی ها گریه کردم 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
از تایپک های قدیمی کلی چیزز یاد گرفتم ، راهنمایی شدم ، راهنمایی کردم  خندیدم سر بعضی از تاپیک ...

من هروقت مشکلی داشته باشم یه سر به تاپیکای قدیم میزنم قشنگ جواب میگیرم الان اگه بپرسم همه توهین میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هروقت مشکلی داشته باشم یه سر به تاپیکای قدیم میزنم قشنگ جواب میگیرم الان اگه بپرسم همه توهین میکن ...

دقیقاً👌👌

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

به قول مادربزرگم واقعیت اینه قدیما زندگیاشون ساده تر بود مهربون تر بودن ، در حق هم خوبی میکردن بدون چشم داشت ،دنبال برطرف کردنِ مشکل همدیگه بودن ن اینکه مثل الان بدتر نمکه رو زخم باشن ... الان همه چیز تجملاتی و بی رنگ شده ... کافیه از کسی هم مشورت بخای علاوه بر زخم زبون از گفتنشم پشیمونت میکنه

خب الان همش بچه هست. خیلی‌هاشون هم پسر هستند خودشون دختر جا زدن. 

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

به قول مادربزرگم واقعیت اینه قدیما زندگیاشون ساده تر بود مهربون تر بودن ، در حق هم خوبی میکردن بدون ...

آره بخدا وقتی تاپیکای قدیمو بخونی دلت نمیاد که بیای بیرون الان فقط منتظرن یه چیزی بگی که ازش سوژه بسازن

این خیلی وحشتناکه،صبح یه تاپیکی بود طرف حدود ۲۵سال از زندکی مشترکش می‌گذشت یه مشکل براش پیش اومده بود قشنگ یه مشت بچه داشتن راهنمایش میکردن مگه جرعت میکردی چیزی بگی قورتت میدن خداخیر چند نفر بده اومدن و درست راهنمایش کردن

آدم دیگ میترسه کامنتم بزاره تو تاپیکا 

بخدا من ی کامنتی چن روز پیش گزاشتم یه آقاعه مدااام درخاست میداد من رد میکردم ، باز درخاست داد ایندفه قبول کردم اما ریدمانش کردم و لغو دوستی و زدم😂اکثرا هم ک بقول شما مردای زن نما هستن

سر دره نی نی سایت باید بنویسن آیا مشکل برایتان پیش امده است؟ = فقط طلاق😂👌🏻

ازخودت چه خبر خوشمیگذره با دخترخاله؟