2821
2789
میدونی تا وقتی که اراده باشه همه چی ممکنه  فقط کافیه ارزوهاتو محقق کنی مسیری که الان داری یه ...

آره نمیدونم چی میشه نمیدونم چی میخوام بشم 

سردرگم

برم خیاطی یا آرایشگری

ماشین یاد بگیرم 

اگه معلمی و دولتی نیارم ج کنم

کی ازدواج میکنم شغلش چیه 

تااخر امسال 

شغلی نمیدونم ولی وضع مالیش خوبه

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره نمیدونم چی میشه نمیدونم چی میخوام بشم  سردرگم برم خیاطی یا آرایشگری ماشین یاد بگیرم  ...

یبار بشین فکرتو از همه اینا خالی کن ذهنت به خاطر پیش بینی کردن اینده داره تصمیم میگیره دودلی الانتو بدتر کنه مثل یه تله ست برات 

به اینده فکر نکن که بعدش چی میشه ، الان انتخابتو کن برای این لحظه ، میدونی منظورم چیه یعنی اگه به چیزی واقعااا علاقمندی مکث نکن برودنبالش خودبخود میبینی مسیرت برای اینده هموار شده

اگه واقعا دیدی نمیتونی تصمیم بگیری با یه مشاور تحصیلی خوب میتونی مشورت کنی  

درخواست دوستی رد میشه --احترام خط قرمز منه❌لطفا متقابلا احترام قائل باشید توهین پذیرفته نمیشه.

یبار بشین فکرتو از همه اینا خالی کن ذهنت به خاطر پیش بینی کردن اینده داره تصمیم میگیره دودلی الانتو ...

مشاورا راهنمایی نمیکنن اصلا موندم چکنم 

حست چی میگه 

توی خیاطی آرایشگری یا کدوم هنر خوبم؟ 

رانندگی ماه بعدی برم یاد بگیرم؟ 

مشاورا راهنمایی نمیکنن اصلا موندم چکنم  حست چی میگه  توی خیاطی آرایشگری یا کدوم هنر خوبم ...

چند سالته؟اگه وقت و هزینه شو داری میتونی بری گواهی هم بگیری که چه بهتر 

من حس میکنم شغل ایندت با همون ویژگیهاس ، یا خدماتی و ساخت ازین دست

اما چیزی رو برو که واقعا علاقه داری .اگه هنر علاقته استعداد هم داری  انتخاب کن همونو

یبار بشین فکرتو از همه اینا خالی کن ذهنت به خاطر پیش بینی کردن اینده داره تصمیم میگیره دودلی الانتو ...

برامنم میگی کی نامزدمیکنم

اشنایاغریبه، اختلاف سنیمون، مشخصات چیزی ازش

اره به زودیه  این احترام بینتون دوس دارم واقعا همو کوچیک نمیکنین

اره عزیزم دقیقا از همون اول مبنای رابطه مون همین بود و تا الان هم یکی از ارکان رابطه مون که ازش عبور نمیکنیم همینه😍

حست داره خیلی خوب میگه هنوزم نامزدی و عقد رو حس نمیکنی چه ماهی هستش؟

کار خوبه خدا درست کنه💫
برامنم میگی کی نامزدمیکنم اشنایاغریبه، اختلاف سنیمون، مشخصات چیزی ازش

ینظاری ته دلته برای اینه ؟ یه دودلی انتظار یا حالا خستگی روحی 

اگه برای ازدواج هس نگران نباش اینده عشقیت روشنه ان شاءالله

به گل سفید دیدم برات که تازه شکوفه زده به معنی بهارزندگیت ، تلد دوباره ، و خوشبختی و به ثمر رسیدن ارزوهاته 

اما الان وقتش نرسیده .برا ازدواج منظورمه

اولش حس کردم یه خستگی یا بی انگیزگی یچیزی تو این مایه ها داری اینو باید رفعش کنی 

کسی رو مدنظر نداری؟  ، تقریبا هم قدته توپر دستای قوی ای داره باهات راحت صحبت میکنه میتونم بگم کمی رکه  مسئولیت پذیرم هست

اره عزیزم دقیقا از همون اول مبنای رابطه مون همین بود و تا الان هم یکی از ارکان رابطه مون که ازش عبور ...

خیلی خووبه نگه دار دراینده زندگیتون پر از خوشبختی میشه 🤍

حلقه میبینم برات نزدیکه روزش خیلی نزدیک 

احتمال میدم تا اخر تابستون جور بشه همه چی 

زیاد تو گفتن زمان دقیق نیستم امسال حتمیه ولی

18 حدماتی و ساخت چیه

شغلی که این ویژگیهارو داشته باشه .خدمات رسانی یا حالا ساختو ساز چیزی ازین دست

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز