2777
2789
عنوان

یعنی فراموشش کنم بر نمیگرده؟

125 بازدید | 31 پست

۶سال از راه دور باهم بودیم خیلی همدیگع رو دوسداشتیم اما سالی یبار میومد منو ببینه اونم بازور و مکافات همش بهونه توجیه و...

بار اخر ک اومد بعد یسال حتی ۱ شاخه گلم بهم نداد🥺 فقط تو ماشین نشستیم

منم خسته شدم و این اواخر زیاد اهمیت نمیداد دیر سین میکرد زیاد وقت نمیذاشت سر همین دعوامون شد حرفای بدی زد حرفای بدی زدم 

منم خواستم ک جداشیم 

گفت اگه واقعا منو نمیخوای کادویی ک برات گرفتم رو پاره کن عکسشو بفرست 

منم این کارو کردم و اونم تهدید ب خودکشی کرد من بعد نیم ساعت بهش پیام دادم زنگ زدم چندین بار نگرانش شدم اما جواب نداد

و ازون روز بلاکم 🙂

بعد ۸ روز دلم طاقت نیاورد بهش زنگ زدم با ی خط دیگه 

اس ام اس هم دادم اما جواب نداد  

بنظرتون برمیگرده؟؟؟

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ سال زمان کمی نیست تو این ۶ سال چرا خواستگاری نرفته؟ 

شرایط نداشت میخواست زمستون بیاد 

بنظرت برمیگرده؟

۶سال زمان زیادیه نمیتونم بگم حسی بهت ندارع ولیییییی 

ارزشت بیشتر از این حرفاس ی وقتایی دوتا ادم‌ک واسه هم نیستن حتی اگ‌۲۰ سالم بگذرع راهشون جدا میشه بسپر دست سرنوشت این‌عمرته ها اسون بگیری رفته سختم بگیری رفته بنظرم اونقدر که باید براش ارزشمند نبودی خودکشیم بنظرم دروغه زیاد میشنویم از این حرفا دوست خوبم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
۶سال زمان زیادیه نمیتونم بگم حسی بهت ندارع ولیییییی  ارزشت بیشتر از این حرفاس ی وقتایی دوتا اد ...

مرسی ک اومدی عزیزم

راستش همش احساس گناه میکنم ک کادوشو پاره کردم 

بنظرت حق داشت سر این جریان بلاکم کنه؟

من نمیدونم حتی مقصر کیه

اگه هم برگرده چ سودي ب حالت داره؟

فوقش همين رابطه ب درد نخور مث ي جسم بي جون رو زمين كشيده ميشه و ادامه پيدا ميكنه دلت رو ب مدت زمان اين رابطه خوش نكن

فكر كني ٦ سال بوده پس خيلي بوده

٦ سال فقط صدا بوده نهايتش ي تصوير پشت گوشي هم بوده

شناخت درستي ازش نداري

شناخت از راه دور ممكن نيست

اگه برا دوستي معمولي ميخاي ك هيچي ولي اگه منتظرش هستي تا روزي باهاش ازدواج كني اين رابطه ب درد ازدواج نميخوره

ادمش هم ب درد نميخوره

انقد بچه بازي ك بگه هديه ها رو پاره كن من خودمو ميكشم بعدم بلاك ك يعني تو رو زجر بده

اينا نشونه هست ك اميدوارم بهش توجه كني

نشونه ارتباط ناسالم با فردي ك بالغ هم نشده

٢٥ سالت هست عمرت رو واسه اين رابطه سرمايه گذاري نكن

چند سال بعد ميشي ٣٠ و بازم همين شرايط و حتي بدتر..

بعد ميگي ١٠ سال باهم بوديم چ بودني!!

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

مرسی ک اومدی عزیزم راستش همش احساس گناه میکنم ک کادوشو پاره کردم  بنظرت حق داشت سر این جریان ...

خب میدونی دوتا حالت دارع یا میخواسته بهونه کنه بره یا توقع نداشته اون بگه تو انجام بدی 

اما اگ‌حتی ی درصد اشتی کردی تکلیف زندگیتونو معلوم کن اول صبر کن اگ‌ دوست داشته باشه بخدا خودش میاد سمتت تو تلاشتو کردی دیگ خودتو کوچیک‌نکن اگه برگشت که انشالله خوشبخت بشید بچه نیستید ک بگو تکلیف رابطه و مشخص کنه اگم نیومد تا همین جا بسه برو دنبال زندگیت مطمعن باش بهترش میاد

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اگه هم برگرده چ سودي ب حالت داره؟ فوقش همين رابطه ب درد نخور مث ي جسم بي جون رو زمين كشيده ميشه و ا ...

ممنون ک اومدی عزیزم 

راستش من احساس عذاب وجدان دارم میگم نکنه من اشتباه کردم و نباید کادوشو پاره میکردم 

بنظرت حق داشته بلاک کنه؟ 

خب میدونی دوتا حالت دارع یا میخواسته بهونه کنه بره یا توقع نداشته اون بگه تو انجام بدی  اما اگ ...

خودش گفت اصلا فکرشو نمیکردم پاره کنی 

من واقعا نمیدونم ک آیا اصلا ب درد ازدواج میخوره یا ن 

ب حدی سر درگمم خدا میدونه 

ممنون ک اومدی عزیزم  راستش من احساس عذاب وجدان دارم میگم نکنه من اشتباه کردم و نباید کادوشو پا ...

اگه واقعا ميخاستي بره و باهم نباشيد ك خوب كاري كردي پاره كردي ولي واسه نمايشي اين كارا جالب نيست يعني نه پاره كردن هديه هاي تو درست بوده نه بلاك و تهديد ب خودكشي اون

چند سالشه؟ شغل و درامد داره؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خودش گفت اصلا فکرشو نمیکردم پاره کنی  من واقعا نمیدونم ک آیا اصلا ب درد ازدواج میخوره یا ن&nbs ...

میخوایی بدونی من جات بودم چیکار میکردم 

با خودم مینشستم میدیدم بدیاش و‌خوبیاش چندچندن میارزه ی عمر پاش باشم یانه 

ولی با تعریفایی ک کردی من میگم نه نمیارزه عمر و جوونی و اعصاب و پیشرفت و حتی چشای خوشگلتو بزاری پاش