فرض کنین امتحاناتتون (ک برا استادام خیلی مهمن) یکی دو هفته دیگه شروع شه و شما ما بین اینا کلاس زبانم برین.
۱.ثبت نام ترم جدید زبانو انجام میدین؟
۲.یا کلاسای یه روز در هفته برمیدارین (بخاطر این که یادتون نره)
۳.یا کلا کلاس زبان نمیرین تو این مدت؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یادگیری زبان خیلی واجبه برای اون شخص ؟ یا فقط علاقه و سرگرمی ؟ اگه واجب و ضروری باشه گزینه دوم. یا سوم به شرط اینکه برنامه ریزی کنه که در کنار درستش یه مرور ریزم روی زبان داشته باشه که فراموش نکنه
از چشم و دل مپرس که در اولین نگاه شدچشم من، خراب دل و دل، خراب چشم
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
عزیزم بینیتو عمل کنی لب بالا رو ژل بزنی ابرو برداری خیلی تغییر میکنی ها
با من بودین؟🤔
از ۱۳ سالگی میرم الان ۲۲ ام کتابready for CAEرو تموم گردم نزدیک یکساله اما همین جوری بازم دارم میرم& ...
خیلیم عالی
آموزشگاه درس میدین؟