2777
2789
عنوان

از یک مادر به انتهای خط رسیده— 🙂

241 بازدید | 9 پست

دیشب ی کامنتی رو خوندم که خیلی تمام امروز بهش فکر کردم. لازم دیدم اینجا به اشتراک بذارم تا شاید بعضی ها به خوندنش احتیاج داشته باشن (ترجمه از خودم هست، اگر دوست داشتید حس انتقال مطلب از زبان راوی را داشته باشید، متن انگلیسی رو در ادامه میذارم):

وقتی بچه هام کوچک بودند، تصمیم گرفتم که دیگه نمی‌تونم این کار رو (زندگی کردن) ادامه بدم. چند هفته رو صرف برنامه‌ریزی و آماده‌سازی شرایط کردم. یک دفترچه ای تهیه کردم و توی اون نکاتی برای مراقبت و تربیت بچه ها نوشتم، برای بچه ها کفش دو سایز بزرگتر خریدم، موی هر دوی بچه هام و کوتاه کردم و مطمئن شدم که شوهرم اسم معلم های بچه ها رو یاد گرفته و و برنامه ی هفتگی مدرسه رو می‌دونه. وقتی این کارها رو انجام میدادم، خیلی مطمئن بودم، می‌دونستم که تقریباً همه چیز برام به پایان رسیده است. صبح روزی که بالاخره تصمیم گرفتم (که خودخواسته توی این دنیا) نباشم، دفترچه ای که مدتی بود داشتم آماده می کردم و دیدم و به نظرم اومد تا تکمیل شدنش، خیلی کار داره. چه قدر نکته های مراقبتی برای بچه ها بود که لازم بود به دفترچه اضافه کنم. و بالاخره اینکه چقدر دانش من، به تنهایی، در مورد نگهداری از خانوادم زیاد بود که حتی اگر یک کتاب کامل هم راجع بهش می نوشتم،  نمی‌تونستم همه چیز رو توی اون توصیف کنم. هیچکس توی دنیا نمی‌تونست خانوادم رو مثل من دوست داشته باشد. فقط گریه کردم و بعدش رفتم مدرسه سراغ بچه ها و اونها رو زودتر از مدرسه برداشتم.

من برای (خوشحالی) اونها، مرگ (نبودن) خودم رو فدا کردم و هنوز هم بعد از ۲۰ سال این کار رو (ادامه دادن به زندگی) انجام می‌دهم. 

باید خانوادم رو بیشتر از این که از این کار (مرگ خودخواسته) نفرت داشته باشم، دوست داشته باشم.”

منم وقتایی که بچه هام خیلی اذیتم میکنن ارزوی مرگ میکنم 

اما تهش بیشترین فوشی گه میتونم بهشون بدم اینه...که میگم ایشاللا بچه هاتون مثل خودتون فضول بشن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی شرایط بدی بودم خیلی بد.بعد نشستم در مورد خودم خیلی چیزا نوشتم بعد دیدم عههههههه من کجای کارم و چقدر اشتباه تصمیم گرفتم و چقدر اشتباهات از طرف من بوده و خودم اصلاح کردم جوری ک کاستی های خودم دیدم و مقصر اصلی من بودم ن کسی دیگه.کاش دیدگاه مون عوض کنیم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

چقدر زیبا ترجمه کردین

و چه پیام زیبایی

هیچ انسانی با ازدواج خوشبخت نمیشود، بلکه یک انسانِ خوشبخت با ازدواج خوشبختیش را تداوم میبخشد❤️ تگ نکنید لایک نکنید اگه تاپیکی مفید بود در زندگیتون پیاده کنید🙏