2777
2789
عنوان

بیاین بگم شوهرم چی گفته 😭

2735 بازدید | 40 پست

بهم گفت دست پدر و مادرم رو این همه نبوس 

حالا این درحالی بوده که من هروقت میرم خونه شون وقت ورود دست شون رو بوس کردم 

و وقتی خواستم برگردم خونه خودمون و خداحافظی کنم 

از اون عروس ها نیستم بشینم منتظر باشم ازم پذیرایی کنند 

خودم میرم میوه میارم 

کاری هم باشه میکنم 

غذا پذی یا هر چیزی  

حالا شوهرم میگه دست شون رو نبوس

میگه طور دیگه احترام بزار 

میگم من به خاطر غرور تو احترام میزارم که مردمو ببرم بالا 

میگه مرضیه ناراحت نشو بد برداشت نکن 

یه طور دیگه احترام بزار 

میگه تو اگر به روز نتونی این کارها رو کنی میگن مرضیه خودشو گرفته 

متعادل باش 

خب یعنی چی متعادل باشم ؟ 

میگه چرا گفتی به مادرم سی کیلو سبزی خورشتی بهر من میام پلک میکنم 

بهم میگه مگه سبزی خورد کنی تو شهر و توی فروشگاه ها نیست مگه مجبوری بشینی هر روز سبزی پاک کنی 

میگم اون قورمه سبزی که میگی چه خوشمزه شده از همین هست که خودمون خریدم و با آداب پاک کردیم و شستیم و خورد کردیم 

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

راس میگه دیگه چیه هرچی حدشو داره 

شوهرت نرماله رو خودت کار کن خواهر فردا میگن وظیفته اون موقع دیره دیگه نمیتونی اینکارا رو انجام ندی بهت میگن عوض شدی 

یه مدل رفتار کن که فردا پشیمون نشی 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

واقعا درست میگه دلیلی نداره تودستشونوببوسی

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار اونا باهات چطوره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
یعنی احترام نزارمذ؟ 

احترام بذار محبت کن عادی باش،نه اینکه شورشو دربیاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😐😶

چرا باید دست مادرشوهرتو ببوسی؟؟که منت گذاشته رو سرت اومده گرفتت؟؟آیا دست پدر مادرتو تاحالا بوس کردی که بزرگت کردن؟و ایاشوهرت دست باباتو میبوسه؟؟ببخشید قصد توهین ندارم ولی خیلی جوگیر بی عزت نفس و شوهر دوستی

اینکه خوبه خیلی هوات رو داره... دوست نداره خانومش دست پدر و مادرش رو ببوسه اینجور حس میکنه تو خودت رو داری کوچیک می کنی خب همه مث تو فک نمی کنن که از روی احترام انجام میدی... خدایی دمش گرم اتفاقا خوشحالم باش😁

یعنی احترام نزارمذ؟ 

اصلااا درخت نمیکنم 

احترام گذاشتن رو تو بوسیدن دست میبینی ؟؟؟!!!! 

چند سالته؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
رفتار اونا باهات چطوره؟

رفتار شون خوبه 

مادر شوهرم خیلی دوستم داره به همه میگه مرضیه دست بوسی می‌کنه

احترام منو داره 

حتی پشت تلفن به خواهرش داشت می‌گفت 

اونا خیلی ازم راضی هستن

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

مگه بسیدن دست فقط احترامه اتفاقاپاچه خاریه 

این کار هارو اگه یه روز نکنی میشه خار تو چشمشون چون وظیفته که ببوسی دستشونو 

شوهرت حق داره 

دمش گرم که میگه اول به خودت احترام بزاری