2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تنبلی تخمدان منطورته چیزای فست فودی و سرخ کردنی و سردی جات نخور بعد غذاهات چای با دارچین و نبات بخور.سعی کن تو غذات حتما دارچین و زنجبیل استفاده کنی سردی غذارو میگیره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

تاپیک تبدیل شد به دو دسته 

یک عده ک فهمیدن اسی چی میگه یک عده ک فقط عنوان و سر سری خوندن 

عزیزم لبنیات نخور 

سردی نخور شیرینی نخور خواب عصر و کنترول کن 

صبح زود بیدار شو

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
آره

به چی خوردن نیست؟

به چی نخوردنه.

سبک زندگیتون رو عوض کن. چربی کم. شکلات کم. استرس نداشته باش. روغن سالم. تحرک تحرک تحرک

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
ماکارونی ، فلافل آماده ، کته ، سیب زمینی 

ماکارونی و برنج و اینجور چیزا رو گفتن نخورم تازه رب هم گفتن باید حذف بشه واسه همین خیلی از غذاها رو نمی تونم بخورم

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
تاپیک تبدیل شد به دو دسته  یک عده ک فهمیدن اسی چی میگه یک عده ک فقط عنوان و سر سری خوندن  ...

اینارو میدونم گلم🥺

ولی من همین چیزارو بخوام حذف کنم غذایی نمی مونه که بخوام بخورم

چند شبه همه‌ش دارم تخم مرغ خالی می خورم شوهر انقد نق میزنه که چرا غذا نمی خوری 🥲

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
به چی خوردن نیست؟ به چی نخوردنه. سبک زندگیتون رو عوض کن. چربی کم. شکلات کم. استرس نداشته باش. روغن ...

آخه نگا کن مثلا میگن رب ممنوع همین خودش کلی از غذا هارو حذف می کنه 

من دنبال چند مدل غذام که همه موادش سالم باشن ولی هیچی بلد نیستم 

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
گفتی غذای سریع من ناهارهاتنهاباشم اینغذامیپزم میخورم مرغم میتونی بندازی تواب سیب زمینی باهم بپزن سیب ...

نه عزیزم واسه تنبلی تخمدان می خوام😂

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔