سر یه چیز الکی دعوامون شد و من لج کردم و خانمم خیلی قاطی کرد و منم بیشتر لج کردم تا اینکه یهو رفت خودشو پرت کنه از خونه پایین رفتم کشیدمش افتاد زمین و یکی زدم تو گوشش 😔 خیلی عصبانی شده بودم بعدش تموم شد دعوا و رفت خوابید منم حرص میخورم بخاطر کل دعوا که بخاطر یه چیز الکی بود و میتونستم نزارم به دعوا برسه ولی لجبازی کردم الان چکار کنم از دلش درآد ☹️☹️
ولی من همیشه بعد دعوا نیاز به توجهم هزار برابر میشه بهش توجه کن از این باکس جینگولیا ک توش خوراکیای خوشمزه داره و گل بخر براش یا شام ببرش بیرون بیشتر بهش اهمیت بدین فک کنم خوب باشه ولی زن زدن نداره در خودتون ببینین چی رخ داده ک اون زن میخواستخ خودشو بکشه اونو درمان کنین
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
نه من مامانم میگفت ماهی یه بار با آهن خودکشی کن شاید کم خونیت برطرف بشه😂 بدبخت از کارما گذشته حضرت ...
😂😂😂
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اون میخواست خودشو با آهن و ویتامین تقویت کنه ساده😂
ن بابا همیشه اینکارش بود یا خودشو میزد ب غش و ضعف قلقش دستم بود دیگ حناش برام رنگی نداشت،😁😁
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
متاسفانه نه تو خاطرش برای همیشه میمونه انشاء الله هرگز تکرار نکنی زن مثل گل میمونه با محبت برات هر کاری میکنه کافیه شرمنده ش کنی با عشقت،اگر این گل رو پروروندی خودت از عطر وحس و حالش تو زندگیت لذت میبری اگر خوشکوندی یا پژمردی بازم در کنار خودته و خاری که پرورش دادی به دست خودت میره