2777
2789
عنوان

همسرمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 73 پست

ولی من همیشه بعد دعوا نیاز به توجهم هزار برابر میشه بهش توجه کن از این باکس جینگولیا ک توش خوراکیای خوشمزه داره و گل بخر براش یا شام ببرش بیرون بیشتر بهش اهمیت بدین فک کنم خوب باشه ولی زن زدن نداره در خودتون ببینین چی رخ داده ک اون زن میخواستخ خودشو بکشه اونو درمان کنین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه من مامانم میگفت ماهی یه بار با آهن خودکشی کن شاید کم خونیت برطرف بشه😂 بدبخت از کارما گذشته حضرت ...

😂😂😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همسرم سابقم تا دعوامون میشد میرفت هر چی قرص اهن و ویتامین بود میزد زیر بغل میرفت بیرون ک‌مثلا بگ ...

اون میخواست خودشو با آهن و ویتامین تقویت کنه ساده😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

تو گوشیتون بجا بوده . مگه بچه اس بجای حل مشکل برم خودمو پرت کنم پایین ! بی عقل اما لجبازی تون زشت ب ...

منم همینو گفتم بعدش ولی خوب کاش نمیزدم 😔

مرنج و مرنجان
اون میخواست خودشو با آهن و ویتامین تقویت کنه ساده😂

ن بابا همیشه این‌کارش بود یا خودشو میزد ب غش و ضعف قلقش دستم بود دیگ حناش برام رنگی نداشت،😁😁

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

ینی قابل جبران نیست

متاسفانه نه تو خاطرش برای همیشه میمونه انشاء الله هرگز تکرار نکنی زن مثل گل میمونه با محبت برات هر کاری می‌کنه کافیه شرمنده ش کنی با عشقت،اگر این گل رو پروروندی خودت از عطر وحس و حالش تو زندگیت لذت میبری اگر خوشکوندی یا پژمردی بازم در کنار خودته و خاری که پرورش دادی به دست خودت می‌ره 

الان دنبال چی؟ خب برو حسابی معذرت خواهی کن دیگه م تکرار نکن

آدما باهم فرق میکنن من یکی سرم داد بزنه تا مدت ها قهرم باهاش😐

یکی م مثل چی کتک میخوره دو دیقه بعد واسه ش مهم نیس

تو فقط برو معذرت خواهی تو بکن به جای خوندن تجربه بقیه

برا محافظت از خودش کردم نه خودم 

بخوای از کسی محافظت کنی باید بغلش کنی باهاش حرف بزنی نخ اینکه بخوابونی زیر گوشش

اشتباه خانمت قابل انکار نیست ولی تو بیشتر گند زدی ک 

از زوری ک خدا ب دستات داده قشنگ تر استفاده کن برادر من

صورت ظریف خانم ات جای محافظت شما نیست 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری