2777
2789
عنوان

بین این اسم ها کدوم بهتره ؟

2083 بازدید | 52 پست

سلام عزیزان بین این اسما کدوم بهتره اگر خودتون اسمی هم مد نظرتون هست خوشحال می شم بگین 

ی دختر دارم اسمش حانیه  

ی پسر دارم اسمش مانی 

ی دخترم خدا داره بهم میده اسمش را چی بزارم خوبه نمی خوام حتماٰ حتماٰ به اسم بچه هام بیاد اما خیلی هم بی تناسب نباشه .. 

تعداد رای : 74
نظرسنجی
مستانه
5
6%
رعنا
6
8%
کیمیا
27
36%
ارغوان
33
44%
مونس
3
4%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر منم ارغوان خوبه

ولی به اسم بچه هات نمیاد ابجی

هانا قشنگه  😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

مانیاهم اسم قشنگیه

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

مستانه و مونس اصلا خوب نیستند، کیمیا خوبه ولی

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !