2777
2789

کیا قرص پروژسترون ۵ خوردن نتیجه گرفتن البته دکتر ۶ ماه پیش بهم یه برگه داد خوردم  دیگه نخورم و دکتر هم نداد الان سه ماه دکتر نرفتم هزینه ندارم  ولی دوماه پریودیم عقب افتاده قرص پروژسترون ۵ بخورم مشکلی پیش میاد ؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پروژسترون فولیک اسید  متفورمین لتروزول استرادیول گابرگولین  وآمپول هم زدم تقریبا شش ماه قرص خوردم ولی دیگه خسته شدم وادامه ندادم برای من که تاثیرنداره  

من پروژسترون فولیک اسید  متفورمین لتروزول استرادیول گابرگولین  وآمپول هم زدم تقریبا شش ماه ...

من پریودیم قبلت مرتب بود یکی دو روز عقب میوفتاد بعضی وقتها  ولی ماه پیش ۱۰  روز عقب انداختم  این ماه ۱۴ روز عقب انداختم الان میخوام قرص بخورم تا دباره مرتب بشه 

من پریودیم قبلت مرتب بود یکی دو روز عقب میوفتاد بعضی وقتها  ولی ماه پیش ۱۰  روز عقب انداخت ...

نمیدونم پروژسترون پریودت رومگه مرتب میکنه؟ شاید میخوای بارداربشی عقب میندازی من اینم ازمامان بزرگم شنیدم حالا نمیدونم راسته یاغلط ؟ 

نمیدونم پروژسترون پریودت رومگه مرتب میکنه؟ شاید میخوای بارداربشی عقب میندازی من اینم ازمامان بزرگم ش ...

دو ماه پشت سر هم عقب انداختم دیگه نمیدونم ولله