2777
2789

فازشون اینه یه زن باشه خانم خانم باشه فقط تو خونه کلفتی کنه جلوی همه بگه زن من خیلی با حیاست وفاداره یدونه هم به عنوان دوس داشته باشه تمام خوشگذرانی هاشو با ایشون بکنه رابطه هم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منظورت از زن خراب چیه. هر زنی یا تجربه هایی داشته تو زندگی در مورد مردان. زن هایی مه تجربه ه ...

خواهر واقعانمیدونی منظورش از زن خراب چیه؟😅

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نه متوجه نشدم.اخه اینجا دوسپسر هم داشته باشی میگن خرابی

اینکه بدونه پسره متاهله باهاش باشه اینکه همزمان با چندنفر باشه اینکه رابطه جنسی با مرد غریبه انجام بده 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

منظور زنی که هر روز بایکی هست....نه کسی ک یه دوست پسر داره

من زن خراب تاحالا ندیدم تو زندگیم. خودم رابطه های زیادی رو تجربه کردم البته با رعایت حد و حدود. اطرافیانم همینطور. توی ذهنم زن خراب فقط و فقط کسی هست که میره تو زندگی مرد متاهل 

اینکه بدونه پسره متاهله باهاش باشه اینکه همزمان با چندنفر باشه اینکه رابطه جنسی با مرد غریبه انجام ب ...

من فقط گزینه اول رو خراب میدونم. گزینه دوم رو یک سبک زندگی میدونم که تا حدی مخرب هست ولی خب قضاوتش به ما نیومده