2777
2789
عنوان

دخترای عجیب مدرسه ما

410 بازدید | 11 پست

بچه ها من بجای یکی از دوستام که معلمه هنره ولی بخاطر شرایطی نمیتونه سر کلاس حاضر باشه میرم اونجا

بعد اینا کلاس نهمن

خیلی رفتار های عجیبی دارن 

من خودم ۲۲سالمه

مثلا امروز فهمیدم که یکی از دخترا که مدل موهاش پسرونه است با یکی از دخترا دوست شده و همدیگه رو دوست دارن🗿💔

یا مثلاً بعضی وقتا میشنوم میان راجب تیغ زدن پسرا با هم حرف میزنن

یا میگن رو فلان دختر کراش داشتیم

تو این چند وقته حسابی برگام ریخته از رفتارهای اینا

چون هم زنگ هنره آزاد میدم یک حرفایی میزنن و یه رفتارهایی میکنن آدم شاخ در میاره بخدا

من که دیگه نمیدونم از دست این گودزیلا ها چیکار کنم خدا به داد بچه های نسل جدید تر برسه🥲💔

دقیقن 

هر چی تربیت کنی

مدرسه خراب میکنه

ادم میمونه چیکار کنه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقن  هر چی تربیت کنی مدرسه خراب میکنه ادم میمونه چیکار کنه

خیلی از این دانش آموزان از خانواده و خانه آسیب زا وارد  مدرسه میشن،،، در انتخاب مدرسه دقت کنید ث

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

من خیلی چیزا از نوجوانان شنیدم 

خیلی درموردشون تحقیق میکنم 

سعی دارم بهشون نزدیک بشم و کمکشون کنم

سعی دارم که بفهمم دقیقا چی میخوان؟

اونا تحت تاثیر آدمای افتضاح و فضای مجازی و... خیلی چیزای دیگه قرار گرفتن

نوجوونن خیلیاشون هنوز چیزی حالیشون نیست و ازشون داره سواستفاده میشه 

خیلی از این دانش آموزان از خانواده و خانه آسیب زا وارد  مدرسه میشن،،، در انتخاب مدرسه دقت کنید ...

اتفاقن هر چی مدرسه باکلاستر و سطح بالاتر

وضعیت بدتره..به مراتب بدتر

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
اتفاقن هر چی مدرسه باکلاستر و سطح بالاتر وضعیت بدتره..به مراتب بدتر

گلم مدرسه سطح بالا خلافش با مدرسه سطح پایین فرق میکنه،،،،شما وقتی در انتخاب مدرسه دقت کنید بین خوب بد بدتر خوب رو انتخاب بکنید 

مدازس سطح پایین اعتیاد جرم. و کل خلافا و بی اخلاقی توش پره

اما مدرسه خوب قرطی بازی توش زیاد هست که خیلی بهتره 

باز اولویت با خودتون هست،،،

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،