2777
2789
پسرای من دوقلو هستن . قل دومم اتیسم شده . قل اول میخواد بره مدرسه ولی دومی نه .. همه جا و هر دکتری ب ...

ای بابا انشالله شفای همه بچه های اوتیسم 

اوتیسم پسرتون چه حده شدیده یا خفیف 

گفتار داره ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ،لطفا فکر نکن که با حرفم فقط میخوام بهت دلداری بدم چون واقعا اینجوری نیست،در اینکه مادر خوبی هستی شکی نیست اما لطفا به خوب بودنت ادامه بده ،چون توی دنیا تعداد اوتیسمی های نابغه کم نیست،اونا برخلاف حرف نزدن و خیلی از ویژگیهای دیگه هوش فوق العاده ای دارن که نیاز دارن کشف بشن،پس نزار مغزش در اون حد بمونه،کلاس موسیقی بزارش،تمام فکرت رو بهش بده ببین توی چی استعداد داره،هیچ وقت از یاد دادن بهش دست نکش،اونا شاید دیر یاد بگیرن ولی عالی یاد میگیرن

عزیزم مثلا بگی توپ رو بیار نمیاره؟و هبچ کلمه ای نمیگه؟ارتباطاتت اجتماعیش چطورهشاید بیبی دیجیتالهمیخو ...

سلام عزیزم منم تنها امیدم این بود که شاید بیبی دیجیتال باشه ولی شش ماهه دیجیتال رو قطع کردیم هیچ تاثیری نداشت و بد تر هم شد 

نه پسرم اصلا دستور پذیری نداره به هیچ عنوان و گفتار هم اصلا نداره و ارتباط هم نمیتونه برقرار کنه با کسی 

ای بابا انشالله شفای همه بچه های اوتیسم اوتیسم پسرتون چه حده شدیده یا خفیف گفتار داره ؟

خفیف .فقط کلمه میگه . رفتار کلیشه داره . جیغ میزنه . به خودش آسیب میزنه .مدام دستشو گاز میگیره در حدی خون میشه . الهی که این بیماری ریشه کن شه و هیچ اتیسم وجود نداشته باشه 

😊❤️😊
الکی حضوری نرو جایی خیلی کم رشد میکنه بچه ات گروه آنلاین خانه رشد هست خیلی خوبه انواع مربی ها رو دار ...

حضوری کم رشد میکنه؟ پس مجازی خوبه حتما؟ کیس اوتیسم از نزدیک دیدین تا حالا حرف از درمان راه دور میزنین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
با بچه های دیگه فرق داشت کاراش دستور پذیری نداشت و صحبت هم نمیکرد

دیگه چی

این علائم کافی نیست حتما چیزای دیگه هم بوده

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
پسرم ۲ سال و ۸ ماهشه و خیلی عقبه حتی در حد ی بچه ی ساله هم درک نداره متاسفانه

بچه من ۵ سالش بود خیلی وضعش بد بود مطمئن بودم مشکلی داره ولی الان خوبع

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻