2777
2789
عنوان

سفینه نور (هرکس حاجت روایی قطعی میخواد بسم الله)

| مشاهده متن کامل بحث + 45018 بازدید | 975 پست
ختم گروهیه یا هرکس خوش شروع کنه

عزیزم ختم رو اگر ازینجا استارت بزنی و بگی گروهی حساب میشه

چون گروهی جمع شدیم و همه مون ختم برداشتیم خدا گروهی قبول میکنه ایشالا

ولی ختم برداشتن اینجا یعنی خودت ۱۲۴۰۰۰ تا رو باید بفرستی 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
خب بنظرت چرا امام زمان اینجا دعوتت کرده؟

نمیدونم

دارم اعتقاداتمو هم ازدست میدم

دیگ ب هیچ کی وهیج چیز باور ندارم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهران من اینقد این چندسال چله و ختم برداشتم و نشد دیگه واقعا احساس میکنم ایمانم ته کشید و چیزی ازش ...

عزیزم صفحه اول یه باطل السحر قوی ‌و آسون نوشتم 

چند تا ۴۷ روز کامل بدون اشکال بخون نتیجه شو میبینی

ازدواج نکردنتم حل میشه با همون ان شاءالله

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
نمیدونمدارم اعتقاداتمو هم ازدست میدمدیگ ب هیچ کی وهیج چیز باور ندارم

به این فکر کن که باور نداشتنت و اعتقاد از دست دادنت به خدای بی نیاز و معصومین ذره ای ضربه نمیزنه

فقط زندگی تو سخت تر میکنه

ما حق نداریم بخاطر حاجت یا آرزوی دلمون یا هرچی از خدا دور بشیم

هنوز امتحان نشدیم و توی همین هوای نفس خودمون گیر داریم در صورتیکه اومدیم روی زمین کلی امتحان بشیم

وظیفه مون و هدف آفرینشمون همینه

بی اعتقاد و بی باور بشیم اونطرف جهنمه

اعتقاد و باورمون رو نگه داریم اونطرف بهشته 

من هم شرکت میکنم 

برای ظهور آقا جانمان حضرت حجت

برای برطرف شدن مشکلات مالی و معنوی دخترام و حاجت رواییشون و برآورده شدن حاجاتشون و خوشبختیشون انشاالله و اینکه همیشه تو راه حق حرکت کنند و گمراه نشن 

برای خوب شدن بیماری‌های خودم و سلامتی خودم و خانوادم

برای شفا یافتن همه مریضا اللخصوص مریضای منظور ۱-۲-۳-۴-۵-۶

برای حاجت روایی و سلامتی خانوادم  

برای نابودی اسرائیل و آمریکا و نابودی همه دشمنان نظام و اسلام

برای پیروزی جبهه مقاومت، حماس ،حزب‌الله، حشدالشعبی،حوثی های یمن،و سپاه و ارتش ورزمنده های کشورم

برای سلامتی رهبرم امام خامنه ای و همه فرماندهان نظامی کشور عزیزم ایران

امام زمان  ابا صالح آقا جان شما رو قسم میدم به چادر خاکی مادرت و به حرمت آقا اباالفضل العباس همراه با تک تک  صلواتای ما شما هم برامون دعا کن و از خدا بخواه همه حاجات این جمع برآورده بشه الهی آمین

پس انشاالله من هم از امروز شرکت میکنم

ترک گناه و نماز اول وقت شرطای اصلی و لازمش نیستقدرت و سرعت ختم صلوات و حاجت روایی تو زیاد میکنهمثلا ...

اها مرسی 

شما گفتین زندگیتون ۷ سال پر از سیاهی بوده 

برا منم کم تر نیست

من هم شرکت میکنم برای ظهور آقا جانمان حضرت حجتبرای برطرف شدن مشکلات مالی و معنوی دخترام و حاجت روایی ...

طریقه نیت رو از صفحه اول تاپیک بخون 

ان شاءالله حاجت روا

یعنی ختم وشروع کردم تا ده هزارتا ادامه دادم فقطبعدش ول کردم چندماه بعد بقیه ش رو فرستادم تموم کردمای ...

یه ختم حساب میشه ولی حداقل باید سه تا برداری روی اولی زیاد حساب نکن چون فاصله انداختی

عزیزم ۱۲۴۰۰۰ مرتبه صفحه اول و دوم تاپیک رو کامل بخون

من فک کردم هر کسی یه تعداد برمیداره تا جمعش بشه 124000 

من یه مدت خودم ختم شروع کردم فعلا اونا تموم میکنم انشاالله به نیت فرج و همه حوایج

به این فکر کن که باور نداشتنت و اعتقاد از دست دادنت به خدای بی نیاز و معصومین ذره ای ضربه نمیزنهفقط ...

من ن حاجت میخام نه خداتون و پیامبرهاتون اصلا کاداشتباه من اینه ب این تاپیک اومدم بهشتم براخودتون کی بهشتو خاست صدسال سیاهم نمیخام

سخت بشه زندگیم من خودم خدای خودمم وتاالان خودم بودم منبعد هم خودمم 

لطفا ریپ هم نزن دیگ این تاپیکو نبینم ممنون

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده