2777
2789
عنوان

سفینه نور (هرکس حاجت روایی قطعی میخواد بسم الله)

| مشاهده متن کامل بحث + 44982 بازدید | 975 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرحمن الرحیم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ا ...

سلام عزیزم من حاجت مهم و فوری دارم با درخواست دوستی دادم تو رو خدا جواب بده مریض دارم

یعنی سری قبلی حساب نیست نکنم که تو پاییز سال پیش بود؟!

حالا شما از الان سه تا بردار ان شاءالله اونم خدا حساب میکنه

با وعجل فرجهم باشه و اولین حاجتت هم طبق نیتی که گذاشتم

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
صلوات ۱۲۴ هزار اول باید به حاجت برسیم بفرستیم یا قبل از رسیدن به خواسته ات میفرستی

قبل از رسیدن عزیزم ۳ تا ختم که برداری مقدمات و جور شدن حاجتت رو در خواب و بیداری و کل زندگیت میبینی

با وعجل فرجهم بفرست و طبق نیت کردنی که نوشتم نیت کن

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
دوستان باید124 هژار صلواتو بفذستیم؟؟

آره عزیزم اول باید بفرستی با وعجل فرجهم اولین حاجتتم سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان باشه بعدیاش حاجت خودت

سلام عزیزم من حاجت مهم و فوری دارم با درخواست دوستی دادم تو رو خدا جواب بده مریض دارم

قبول کردم عزیزم 

عزیزم من درخواست دوستی دادم بهتون راجع به امام زمانه ،بیا صحبت کنیم مهمه

چ بوووودددصحبتتون کنجکاو شدم درباره آقاجانممم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
من یه چی رو متوجه نشدم حاجت اول شهیدان بعد میت ... اینجا رو متوجه نمیشم

اینا زیاد مهم نیست نیت پیشنهادی من بلنده هرچقدرشو خواستی کوتاه کن

منظورم اینه صلوتا رو به نیابت از چند شهید و چند نفر از نزدیکانتون که فوت شدن بفرستید 

سلام عزیزم خوبی من دوره دوم شرکت میکنم هر دوباررحاجت روا شدم خدا خیرتون بده

لطفا به این نیت ها واسم دعا کن😭

تو رو خدا و لطفا به اسم کاربریم دعا کن من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و بهمون تهمت میزنه و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و هیچ بنی بشری اصلا در حق من و عزیزانم هیچ ظلم و بدی نکنن و هیچ کس من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنن و زیر آبمون نزنن و آبرومون نبرن و خدا به مادرم و عزیزانم و بنده سلامتی و عمر خیلی طولانی و خوش شانسی و رزق فراوان بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

و تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور نباشیم😭.