2777
2789
عنوان

سفینه نور (هرکس حاجت روایی قطعی میخواد بسم الله)

| مشاهده متن کامل بحث + 44971 بازدید | 975 پست
خواهران من اینقد این چندسال چله و ختم برداشتم و نشد دیگه واقعا احساس میکنم ایمانم ته کشید و چیزی ازش ...

عزیزم هر روز دعای توسل بخون اگه میتونی چندبار و از ته قلبت. 

به هر حال امیدوارم روزگارت بهتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ختم رو اگر ازینجا استارت بزنی و بگی گروهی حساب میشهچون گروهی جمع شدیم و همه مون ختم برداشتیم خ ...

نازنین جان برای صلوات ها حتما باید وعجل فرجهم رو بگیم؟

و اینکه من ۱۰۰۰ تا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی رو تو یه جلسه نگفتم؛تو یه روز گفتم اما بینش فاصله افتاد.اشکالی نداره؟

من ن حاجت میخام نه خداتون و پیامبرهاتون اصلا کاداشتباه من اینه ب این تاپیک اومدم بهشتم براخودتون کی ...

به به چه خدای خوبی بودی برای خودت

قشنگ با خدایی کردنت زندگیت و حالت گلستون و زیباست

ادامه بده عزیزم

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
منم ی حاجتی دارم که نمیدونم چرا نمیشه. واقعا در حد معجزه میخوام. عالی. نماز و ترک گناهم سعی میکنم.اگ ...

نه بدون امید هیچی جواب نمیده

چون ناامیدی بزرگترین گناهه

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
یعنی با ی بار ختم جواب نمیگیریم؟ چرا سه تا باید برداریم؟

شما با یکبارم ممکنه حاجت بگیری

اگر نشد ختم دوم اگر نشد ختم سوم

بعضی حاجتا باید اول مقدماتش فراهم بشه یا افرادی که توی حاجتت نقش دارن باید آماده بشن

نازنین جان برای صلوات ها حتما باید وعجل فرجهم رو بگیم؟و اینکه من ۱۰۰۰ تا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب ا ...

بله با وعجل فرجهم

اشکالی نداره عزیزم همینکه گفتی عالیه

الحمدلله خداروشکر عزیزم با این تاپیکم همراه شو

سلام لطفا جواب منو بدید 

من چند وقتیه ۱۲۴ هزار صلوات رو دارم پیش میبرم هدیه به ۱۲۴ هزار پیامبر و ۱۴ معصوم 

آیا میشه این نیت هم اضافه کنم و همینو پیش ببرم؟

یا باید اینو جدا نیت کنم و شروع کنم؟

سلام عزیزم خوبی من دوره دوم شرکت میکنم هر دوباررحاجت روا شدم خدا خیرتون بده

ای جان عزیزممممم

قربونت برم

خوشحال شدم خانومی گل گلی

سلام من میشه از امروز تو این ختم شرکت کنم؟؟

سلام گلی جونم بله که میشه

هرکسی هرزمانی شروع کنه ایشالا ختم جمعی حساب میشه

ولی تنهایی باید همه شو بفرستیا 

ما فقط دور هم جمع شدیم دعامون بگیره وگرنه هر نفر ۱۲۴۰۰۰ صلوات باید بفرسته

سلام لطفا جواب منو بدید من چند وقتیه ۱۲۴ هزار صلوات رو دارم پیش میبرم هدیه به ۱۲۴ هزار پیامبر و ۱۴ م ...

نظر منو میپرسی قبلی رو تموم کردی اینو شروع کن

طریقه نیت کردن این ختم یکم فرق داره صفحه اول نوشتم