2777
2789
عنوان

شیطونیای دخترم با باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 5329 بازدید | 23 پست
طلی دیگه چیزی نمونده الان از سکوت خونه نهایت استفاده رو بکن    

قلبونش برم از الان شیطونیاشو شروع کرده. باباش که میگه خدا به دادمون برسه.

از بس ورجه وورجه میکنه، اوایل فکر میکردیم حتما پسره.

من که از خدامه خونه مون از این سکوت در بیاد. دیگه ساعت ها رو هم میشمرم واسه دنیا اومدنش  

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم يكسال و نيمشه و تا ميخوام سفره بندازم مياز از دستم ميگيره ميندازه بعد به باباش ميگه و اشاره ميكنه ميگه ايندا بتينه(اينجا بشينه)مياد نون ميبره و سبزي ميبره

كلي كمكم ميكنه

دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم

چه تاپیک خوبی😍😍😍😍😍

مث نسیم صبحگاهی حال ادمو جا میاره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

عاشق کفش و دمپاییه هرسری میریم بیرون به زور از مغازه ی کفش فروشی میارمش بیرون همشونم میبره قایم میکنه الان دو هفتس یه لنگه کتونیشو قایم کرده خونه رو زیر و رو کردم پیدا نشد بهش میگم کجا گذاشتیش الکی میره یه ذره میگرده میاد شونشم میندازه بالا میگه نیس