2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه طلاق دارن

85 بازدید | 11 پست

سلام.من درخواست طلاق خلع (طلاقی که مهریه م و ببخشم و طلاقم صادر شده)دادم الان طلب مهریه هم کردم به نظرتون توی جلسه دادگاه طلاقم بگم مهریه م و کامل می‌بخشم و حضانت تام دخترم و میخوام قاضی قبول می‌کنه این درخواست رو؟؟؟

نه این مدل طلاق توافقی هست توافق میکنید مهریه ات رو ببخشی و حضانت دخترتون رو بگیری

واییییی پس اینطوری شوهرم طلاقم نمی‌ده یعنی کلا نمیخواد طلاق بده برا همین درخواست خلع دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییی پس اینطوری شوهرم طلاقم نمی‌ده یعنی کلا نمیخواد طلاق بده برا همین درخواست خلع دادم

برای طلاق یه سری شرایط داره که باید برقرار باشه که زن بتونه تقاضای طلاق بده و قبول کنن صرفا با درخواست قبول نمیشه و حق طلاق با همسره

ولی اگر دو نفر به توافق برسن میتونن توافقشون رو ثبت کنن و بدن دادگاه اونجوری سریعتر و راحت تر کاراشون انجام میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خب شما برای برگشتن به زندگی گرفتن حق طلاق در قبتل بخشیدن مهریه رو شرط میذاشتین، اینطوری راحت هرموقع ...

مهریه زیاد نیس ولی کل حق و حقوقم نزدیک یک میلیاردی میشه.قبلا برا برگشتم شرط گذاشتم ولی شوهرم میخواست بخاطر بچه م بدون هیچ برگردم که فهمید من نمیخوام برگردم بچه مم آورد جلو خونه پدرم ول کردو رفت

ن وکیل نگرفتم.پیش وکیل رفتم گفتن راحت ترین طلاق طلاق عسروحرج دیگه وکیل میخوای چکار.دخترم نزدیک ۴سالش ...

انشالله که موافقت بشه با طلاقتون... کدوم شهرین؟ 

دختر تا هفت سال مال شماست. هفت تا نه مال پدر ولی دیدار میشه داشت.. 

انشالله که موافقت بشه با طلاقتون... کدوم شهرین؟  دختر تا هفت سال مال شماست. هفت تا نه مال پدر ...

سنندج هستم.حضانت دخترم و گرفتم.ولی کلا می‌خوام حق دیدار هم ندم بهش چون دخترم و آورد جلو در خونه پدرم رها کرد و رفت گفت من نمیتونم بزرگش کنم

سنندج هستم.حضانت دخترم و گرفتم.ولی کلا می‌خوام حق دیدار هم ندم بهش چون دخترم و آورد جلو در خونه پدرم ...

وا جدی؟ آره اکثر اقایون نمیتونن بچه نگهدارن، خب بهتر پس... حالا حق دیدار اشکال نداره، خیلی هم حساس نباش عزیزم بالاخره پدرشه دیگه