2777
2789

من عمل نكردم اما ميگن فايده نداره، دوباره رشد ميكنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من تجربه دارم اما واسه خودم نه اما بدون شک حداقل ۶ ۷ نفر اط اطرافیان نزدیکم عمل کردم اگه بالای ۲۲ ۲۳ سال باشین بر نمیگرده و متخصص این کار که این عمل زو بهترین شکل انجام میده دکتر رحیمی هست بیمارستان پارسیان البته چند تا بیمارستان دیگه هم هست که بیمه باشه... یعنی تو تهران از هرکس بپرسین کی عملتون کرده میگه دکتر رحیمی کارش عالیهههههه روزی حداقل ۵ ۶ تا عمل میکنه. من خالم و دوستش یاهم تو یه روز عمل کردن زن عموم هم همینطور ۵ ۶ تا از دوستای مامانم هم همینطور. یه ویزیت برین میشش میگه واسه شما بعد از عمل بر میگرده یا نه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

من خودم عمل کردم.سال دوم دبیرستان تابستونش یکیشو سال بعدم اون یکی پا.مال من قوزک پام غیر از بدفرمی دردم داشت.الان بیشتر از ده سال میگذره ومشکلی خدا رو شکر ندارم.اولین بار یه کم اذیت شدم ولی بار دوم راحتر بودم.استخوان اضافی رو با لیزر برید و میله تو پام گذاشت گچ رفت بعد یه ماهم گچو باز کردم اول با عصا و چند وقت بعدم عادی راه رفتم.پای اول میله رو داخل گذاشت که دوباره جراحی سرپایی شدم و اذیتم کرد ولی سر پای دوم سر میله بیرون بود و راحت تو مطب کشید بیرون.من که خیلی راضیم بلای جونم بود

مرسی عزیزم مطبش کجا یا فقط بیمارستانه 

کلینیک بیمارستان پارسیان میدان فرهنگ سعادت آباد زنگ بزنین همونجا وقت میدن بهتون اونجا ویزیت میکنه اگه نخواستین اونجا عمل نمیکنین

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
زنده باشی دخترم که وقت گذاشتین دعاگو تم عزیز

شما هم سلامت باشید همیشه. راستی اگه رفتین دکتر و دوست داشتین خبرشو بدین بهم خوشحال میشم

سلام من تجربه دارم اما واسه خودم نه اما بدون شک حداقل ۶ ۷ نفر اط اطرافیان نزدیکم عمل کردم اگه بالای ...

عزيزم اين اطرافيانتون ك ميگيد همگي انگشت شست پاشون كنارش برامدگي داشت؟؟اينو عمل كردن؟ 

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️