2777
2789
عنوان

چرا دخترای خشکل کسی نمیاد سمتشون

258 بازدید | 24 پست

خداشاهده نمیخوام تعریف کنم از خودم ولی هر جا میرم میگن خ خشکلی تو مدرسه بهم میگن عروسک...ولی واقعا هیچ وقت یه پسر درست و حسابی و ادم حسابی نیومده تو نزدگیم یا مثلا یکی و دوتا ادم حسابی تهشم قصدشون رابطه بوده

ولی دوستام رو که میبینم واقعا خودشون هم میگن تو خشکل تری ولی یه پسرهای با شخصیت وو پولداری میاد سمتشون که اصلاااااااا دهنم باز میمونه

خانواده و شخصیت هم دارم...مثلا هفته پیش با دوستم رفته بودیم بیرون واقعا اصلا با دوستم قابل نقایسه نیستم هم اندام هم تیپ هم ظاهر بعد یه پسر پولدار و جذاب افتاده بود دنبالمون برای شماره 

من نزدیک تر شدم گفتم میشه برید زشته کسی مارو ببینه اونم گفت کسی که از تو شماره نخواسته میشه تو حرف نزنی

ماتم برده بود ماااااااااااااااااااات  

عکس

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم توهم خوشگلی داری

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

شاید فک میکنن کسی رو داری 

اگه عکس گذاشتی منو بلایک

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

بعضی وقتا به این فکر میکنم ولی حتی یه بار برای مدل بودن یه پیچ هم بهم پیشنهاد شد 

خب عکس