2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28345 بازدید | 541 پست
یبارم به ابجی کوچیکم گوشیمودادم گفتم.خییلی طبیعی بروازبالای اُپن فیلم بگیرببینم پسره چجوریه اونم رف ...

😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بیشتر از خز بوده    

وای وسط خنده هام ۱لحظه ناراحت شدم که چقد خز بوده ها😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

۱مدت خواستگار میومد میگفتم گوشی ندارم😐😐😐مثلا میخواستم بگم من خیلی سنگین رنگینم واهل هیچی نیستم😐😐😐😐

منم مادرشوهرم با خواهرشوهرام دفعه اول اومدن خونمون. تازه از راه رسیده بودن هنوز ک و ن شون نرسیده به ...

من منظورشو نفهمیدم؟ عروس دختر نمیشه یعنی چی؟

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
خب من اگه ببینم چطوری باید تشخیص بدم؟ فک کنم دیگه عصبانی میشی ایندفعه😠😠😠

گیر دادیا😂😂معلوم نیست تو ظاهر بابا😂😂

بعدم پسرا تو مجردی حتی شده ۱بار استمنا میکنن

حساس نشو😉😉

من منظورشو نفهمیدم؟ عروس دختر نمیشه یعنی چی؟

یعنی عروس هرچقدرم خوب جا دخترو نمیگیره

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
وای وسط خنده هام ۱لحظه ناراحت شدم که چقد خز بوده ها😐

نه بابا ،همه وقتی میرن دانشگاه از این قبیل خز بازیا دارن تنها نیستی  

من همیشه کتاب هام رو تو دستم میگرفتم تا بقیه بفهمن دانشجوام  

انگار فقط من دانشجو بودم

من وشوهرمم دوسال قبد ازازدواج باهم دوست بودیم.یبارداشتم میرفدم مدرسه به مامانم گفتم باتاکسی میرم مدر ...

وای خدا خیرت بده کلی خندیدم بگو تا کسیت بیاره

خداجونم بخاطر همه چیز شکررت