2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از خواستگارم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28345 بازدید | 541 پست
اهان يدونه بود ازم پرسید نظرتون درباره س ک س چيه گفت آخه بعد یه مدت آدم خواهر برادر میشه بعد میگفت ه ...

وای خیلی باحالی😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بعدش چی شد😱

مامانم و خواهرم در جریان بودن ولی این داداش اخریم خیلی فضول بود گوشیمو گرفت همسرم هم تند تند پیام میداد ستاره کجایی.منم از ترس قیض روح شده بودم بعد عصر بابام خسته اومد خونه داداش بیشعورم زود گفت بهش الهی بمیرم هیچوقت نگاه بابامو یادم نمیره گفت ستاره آره بابا داداشت راست میگه منم گفتم باباببخسید  آخه بابام خیلی ب ما اعتماد داشت.بعد زود پدر شوهرم زنگ زد ب بابام واسه خواستگاری

خدایا شکرت.هنوز تو حیرتم ولی میدونم ک حکمتی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اقوام دور پدری هم بود اومدن کلا خیلی شرایطش خوب بود رفتیم با هم صحبت کنیم یکم حرف زدیم بعد گفت از نظر من زن خوب نه مامانمه نه خواهرم هیچ کدومشونو قبول ندارم اصلا هم اجازه دخالت نمیدم بهشون کلا کیس خیلی خوبی بود واسه چزوندن مادرشوهر و خواهر شوهر ولی اخلاقای مادرش واقعا خوب نبود معلوم بود به شدت اهل دخالته همون روز خواستگرای نشون داد دیگه بابام گفت نه تو نمیتونی با اینا بسازی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اهان يدونه بود ازم پرسید نظرتون درباره س ک س چيه گفت آخه بعد یه مدت آدم خواهر برادر میشه بعد میگفت ه ...

😂😂😂😂

واقعا نترسیدی؟؟؟؟ چه پرروووو بود

موندنی راهشو پیدا میکنه.....رفتنی بهانشو.....  

ولی من خداروشاکرم و. کلیم ممنون اون بنده خداییم ک واسط ازدواج ما بود 

از دست این خاستگارای قوزمیت راحت شدم 

بعضیا الکی میومدن فقط میدیدن. میرفتن 

بعضی پسرا هم ک بچه ننه

بعضیاهم فقط واسه خاطر. اجیل و. موز 

همسرم😍😍مسی هستی😂😂

😂😂😂😉😂خاک بر سرش

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
مامانم و خواهرم در جریان بودن ولی این داداش اخریم خیلی فضول بود گوشیمو گرفت همسرم هم تند تند پیام می ...

حالا خوبه وصلت سر گرفته😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کاش منم اون موقع عقل داشتم صداهارو ضبط میکردم. الان مثل تو مینشستم و گوش میکردم و میخندیدم.😘😘

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی                     که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
یکی از اقوام دور پدری هم بود اومدن کلا خیلی شرایطش خوب بود رفتیم با هم صحبت کنیم یکم حرف زدیم بعد گف ...

وای دمش گرم😐😙

😂 😂 😂 😂 واقعا نترسیدی؟؟؟؟ چه پرروووو بود

بخدا قيافش مثل خود ارضايي بود من هیچی نمی گفتم فقط نگاش میکردم تازه گفته بود نه خیلی دختر ساکتيه فک کنم به چشمش س ک س ی نيومدم  

تازه روانشناسی قبول شده بودم

خواستم جلو خواستگارم کلاس بذارم

همه کتابابمو به ردیف چیده بودم رو فرش تو اتاق

عین نمایشگاه کتاب😂😂😂به هدفمم رسیدم یارو گفت جقد خوبه من عاشق روانشناسیم

الان که فکر میکنم چه کار خزی بوده😂😂

من وشوهرمم دوسال قبد ازازدواج باهم دوست بودیم.یبارداشتم میرفدم مدرسه به مامانم گفتم باتاکسی میرم مدرسه.

زنگ زدم گفتم علی بیا سرکوچه منوبرسون مدرسه

.اومددنبالم تاداشتم سوارمیشدم ازاینه دیدم مامانم داره نگامون میکنه.هیچی دیگه

رفتم ازمدرسه زنگ زدم خونه میخاسم ببینم فهمیده یانه گفتم مامان دفترم جامونده واسم میاری مدرسه؟گف نه زنگ بزن تاکسیت برات بیاره بعدم قطع کرد😂😂 

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍
بخدا قيافش مثل خود ارضايي بود من هیچی نمی گفتم فقط نگاش میکردم تازه گفته بود نه خیلی دختر ساکتيه فک ...

وای 😷😷😷😷